L’Alzira perd davant el Mestalla el primer partit de la pretemporada (0-2)

0
354

Dos errades defensives han castigat l’acceptable partit fet per la UD Alzira que ha presentat moltes novetats en el primer encontre de la pretemporada disputat este matí en Oliva Nova Golf davant el Mestalla (0-2).

La primera part ha estat més entretenguda i en ella Gisbert ha estabellat un xut al pal de porteria rival, però dos regls defensius han sigut ben aprofitats pel filial del València. La segona part ha estat més anodina en fer-se un carrusel de canvis per part dels dos equips.

En l’Alzira no jugares ni el guardameta Vicent Flor ni Mallol que està recuperant-se d’una intervenció en el pubis. Tampo ho feren Gabri i David López que tot i entrenar a les ordres de Juanjo Cháfer encara no han formalitzat el contracte amb el club blaugrana.

Mestalla 2: Ferri, Leuco, Tendillo, Carlos Delgado, Ayala; Tropi, Molina; Nando, Fernando Cano, Nacho Gil y Borja. En la segunda parte jugaron Fran, Álex, Will, Jorge Martínez, Cubo y Ebu.

Alzira 0: Vicent Dolz (Cristian, 77′); Kike Soler (Ufarte, 59′), Joan Onrubia (Palomares, 46′), Josua (Joan Francés, 77′), Abellán (Carles, 46′); Vicent Escrivà (Nolo, 40′), Duco (Adri, 77′), Gisbert (Ríos, 46′), Victoria (Sampedro, 46′); Robert (Roberto, 46′) y Brian (Mohamed, 77′).

Goles: 1-0 m. 10 Fernando Cano, 2-0 m. 42 Borja.

Árbitro: Ribas González, asistido por Alberola y Perdomo. Amonestó a los mestallistas Molina y Ayala y los alziristas Duco, Ufarte y Ríos.

Campo nº 2 del Oliva Nova Golf, ante unos 70 espectadores.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here