Albert s’oposa al pressupost de Carcaixent davant la «forta pujada» de la contribució

1
411

El regidor Carles Albert va emetre en el ple del passat dimecres 30, el seu vot negatiu a la proposta de rebutjar les al·legacions del col·legi de secretaris i interventors sobre les bases per a cobrir el lloc de Secretari de l’Ajuntament, com també es va oposar a la modificació del Pla d’Ajust i als pressupostos de l’exercici 2014.
En aquest sentit, Carles Albert, es mostra contrari al fet que l’equip de govern haja rebutjat el recurs presentat pel col·legi de secretaris i interventors relatiu a les bases que han de regir el procés de selecció del lloc de secretari de l’Ajuntament de Carcaixent. Referent a açò, C. Albert manifesta la seua disconformitat amb aqueixes bases fetes per l’equip de govern ja que semblen un vestit fet a mesura per a afavorir les opcions d’un determinat candidat.
En relació a la modificació del pla d’Ajust que va haver d’adoptar l’Ajuntament al març de 2012 a causa de la delicada situació econòmica del consistori; el regidor no adscrit ha defensat que l’equip de govern ha modificat el pla d’ajust segons li ve en gana i que les modificacions que ha realitzat ara són clarament electoralistes, ja que “adopta a pocs mesos de les eleccions mesurades que ha vingut rebutjant al llarg de la legislatura”.
Quant al pressupost consolidat per a l’exercici 2014, el regidor C. Albert ha manifestat entre altres coses que el pressupost arriba passat més de mig exercici quan ja s’ha realitzat gran part de la despesa. També remarca la important reducció de les inversions que realitzarà l’equip de govern i que damunt aquestes inversions no seran inversions productives i que algunes d’elles s’hagueren pogut prevenir, així com també la negativa de l’equip de govern de realitzar uns pressupostos participatius o la forta pujada que experimenta un any més la contribució (IBI Urbana).

En aquest sentit, C. Albert afirma que l’equip de govern menteix en dir que baixarà les taxes i els impostos, perquè la realitat és que amb la forta pujada de la contribució pretén ingressar més de mig milió d’euros més que aniran a pagar els préstecs que té contrets l’Ajuntament i que enguany ascendiran al voltant de dos milions d’euros; el que suposa prop d’un 14% del total del pressupost.
Uns altres dels aspectes conflictius que s’ha negat a modificar l’equip de govern és la base 30 de les bases d’execució del pressupost municipal que regula les dietes que reben els regidors. En aquest sentit, la base 30 arreplega que els regidors cobren el kilometraje més 40€ “per servei”; (hagen realitzat o no, despesa de manutenció algun, tot açò sense la necessitat d’aportar tiquet justificatiu) en contraprestació, C. Albe

Carles Albert

rt proposa que els regidors cobren únicament i dins d’un marc regulatori, les despeses que realment hagen realitzat i acreditat i no, 40€ per servei; el que en la pràctica considera una espècie de remuneració extra per un treball pel qual ja reben remuneració del consistori. Per a finalitzar, C. Albert es mostra completament en contra de la gestió de l’empresa municipal Procarsa que aquesta facturant a l’Ajuntament serveis per sobre de l’estipulat o que no li està prestant.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here