Santa Cecilia de Cullera organitza els Cursos de Música a l’Estiu

0
386

El XXX Curs Internacional de Música «Ciutat de Cullera», s’està celebrant del 21 de juliol al 5 d’agost, i compta amb acreditats i destacats professionals, que impartiran les modalitats de cant, clarinet, oboè i trompa.

Glòria Fabuel, professora de cant del Conservatori Superior de València, Joaquín Rodrigo, ha impartit durat esta setmana el curs de tècnica vocal i interpretació.

La formació continua demà dilluns 28 amb el curs de clarinet impartit pel notable clarinetista de l’Orquestra Filharmònica de Berlín, Wenzel Fuchs, que ensenyarà la seua tècnica instrumental als alumne tant en la modalitat d’actius com d’oients.

L’organització ha triat també el músic Jonathan Kelly, oboè solista de l’Orquestra Filharmònica de Berlín. Un gran professional que aplicarà la seua experiència en el curs d’oboè del 2 al 5 d’agost. L’últim dels cursos, el de trompa tindrà lloc la mateixa setmana del 2 al 5 d’agost i estarà a càrrec de Luca Benucci, trompa solista de l’Orquestra Maggio Musicalle Fiorentino.

D’altra banda, i en la mateixa modalitat s’ha programat un curs per a un grup de metalls, (trompetes, trombons, bombardins i tubes), incloses 4 sessions de treball en horari de 17’00 ha 19’00h.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here