Valiente, l’últim capità de l’Alzira fitxa per l’Olímpic de Xàtiva

0
699
Valiente dijous en una banqueta del Venècia

José Luis Valiente, el capità de la UD Alzira durant la pasada temporada ha fitxat per l’Olímpic de Xàtiva conjunt valencià de la 2ª divisió B.El secretari tècnic de l’Olímpic, antic jugador de l’Alzira, José Vicente Alemany, ha sigut el seu principal valedor. Valiente va presenciar el passat dijous al camp de Venècia el primer entrenament dels que podrien haver sigut els seus companys durant la pròxima temporada.

El centrecampista d’Alzira assegurà a Riberaexpress que si durant el cap de setmana no es produia la telefonada que esperava, el pròxim dilluns haguera estat a la disposició de Juanjo Cháfer.

Valiente tenia molt clar que si la pròxima temporada no jugava en 2ª B la seua preferència en Tercera era el conjunt blaugrana que ha defensat durant les tres últimes temporades en les que ha disputat la lligueta d’ascens.

«José Luis està molt content, vol desmostrar-se que està capacitat per jugar en 2ªB» segons són pare, una categoria en la sols ha disputat un encontre quan militava en el Juvenil del desaparegut Alacant.

Valinte va ser la pasada temporada peça clau en l’equip titular de Dani Ponz on actuà principalment de mig defensiu tot i que en alguna ocasió ho va fer de central.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here