Jornades refrescants a la Piscina Municipal de l’Alcúdia

0
524

La Piscina Municipal de l’Alcúdia, que va iniciar la seua temporada d’estiu 2014 el passat 21 de juny, ha sigut testimoni d’una gran quantitat de cursos, activitats i actes que han atret l’atenció tant dels menuts com dels adults.

De dimarts a divendres es duen a terme cursets de natació adaptats a totes les edats i condicions físiques. Es realitzen exercicis de tonificació amb rutines d’Aqua-gym per a totes les edats, classes de nivell d’iniciació per a familiaritzar els xiquets d’entre 3 i 6 anys amb el medi aquàtic i la flotabilitat, també per als grups d’adults de més de 15 anys que treballen estils i aconsegueixen fons físic i, fins i tot, cursos de perfeccionament on es treballen i perfeccionen els diferents estils de natació: crol, braça i esquena.

Cada curset té una durada d’uns tres quarts d’hora. Així des de les 9:45 h del matí fins a les 11:15 h es realitzen una classe de perfeccionament i altra d’iniciació i adults, conjuntament. També des de les 18:30 h i fins a les 20:45 es duen a terme altres tres classes, una d’iniciació, altra de perfeccionament i, finalment, adults i aqua-gym paral·lelament.

A banda d’estos horaris en què es realitzen els cursets, des de les 11:30 h fins a les 13:30 h la piscina està oberta al públic, rebent així als Campus d’estiu de l’Alcúdia de Bàsquet, Futbol, Gimnàstica, Atletisme, l’Escoleta d’Estiu, l’associació del SENAD i, en general, tot aquell que es vulga acostar per tal de passar una bona estona.

Aprofitant que els dilluns la piscina està tancada, a la vesprada el Club de Natació de l’Alcúdia i el Club de Triatló utilitzen les instal·lacions d’aquesta per als seus entrenaments.

Enguany hi ha una novetat i és que, a diferència dels darrers anys en què es realitzaven cursets de l’1 al 25 de juliol i durant la primera quinzena d’agost, el període d’activitat s’allargarà fins al 28 d’agost. Iniciativa motivada per la gran quantitat de gent apuntada als cursets que esta temporada 2014 ronda les 160 persones entre les 4 modalitats,

Les mateixes instal·lacions de la piscina també han sigut l’espai de diverses activitats promocionades per l’Ajuntament com la BiblioPiscina Municipal, activa durant tot el mes de juliol. Aquesta, conjuntament amb els BiblioParcs, formen part d’una exitosa campanya de promoció lectora promulgada per l’Ajuntament de l’Alcúdia. També s’ha pogut gaudir durant tres divendres seguits de l’actuació de tres fantàstics contacontes: Núria Orioz, Carles Cano i Mitja Lluna, que divertiren durant una hora cadascun a tots els usuaris de la piscina, als Campus, l’Escoleta d’Estiu i a l’associació del SENAD.

D’altra banda, el passat 19 de juliol es va realitzar el II Trofeu Social patrocinat pel Club de Natació. Va haver proves de diverses modalitats amb clubs provinents de vàries zones d’Espanya, premis per a tots els participants i, a més a més, es va fer una recollida d’aliments destinada als més desfavorits.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here