Més de 5.000 veïns acomiaden les Festes d’Almussafes al voltant d’una paella

0
252

Les Festes Patronals d’Almussafes, inaugurades a finals del passat mes de juny, es clausuraran demà dissabte dia 26, amb el XXXV Homenatge a la paella, un acte multitudinari que esta edició reunirà a més de 5.000 comensals en la principal via urbana de la localitat. Molts han sigut els actes que han protagonitzat les Festes 2014, les més llargues de la història de la localitat al coincidir amb la commemoració del 250 Aniversari de l’arribada a Almussafes de la seua patrona, la Santíssima Cruz. Entre els moments cima del programa festiu destaca el macro concert de festes, protagonitzat pels grups valencians L’Arrel, La Gossa Sorda i Orxata Sound System, que va congregar a més de 8.000 fans en el camp de futbol municipal.

Un any més, el consistori d’Almussafes ha volgut fer partícip a tot el poble de la clausura de les Festes Patronals – Conegudes en tota la comarca tant per la seua llarga duració com per la seua qualitat – invitant-los a degustar el plat típic valencià: la paella, compartint conversació i diversió amb familiars i amics.

El municipi commemorarà els seus 35 anys de celebració ininterrompuda de l’Homenatge a la Paella, reunint entre els carrers Majors i València a més de 5.000 veïns i veïnes que disfrutaran d’un sopar completa amb l’arròs com a protagonista durant la vetlada de matí dissabte dia 26.

La Regidoria de Festes del consistori municipal farà gala de nou d’una cuidada organització que permetrà que el sopar multitudinària, en la que s’oferiran quatre paelles gegants cuinades per Galbis, siga tot un èxit. A més del plat principal, el consistori municipal també brindarà a tots els comensals la beguda, el gelat, papes i cacauets i tots els elements necessaris per a disfrutar del menjar. La festa també es podrà disfrutar, cuinant cada grup d’amics la seua pròpia paella als voltants del lloc de celebració de l’acte i, posteriorment, degustant-la junt amb la resta dels assistents a la festa gastronòmica. En este últim cas, l’ajuntament sempre facilita la llenya, així com tots els ingredients necessaris per a l’elaboració del plat.

L’acte, amb el que es va posar punt final a les Festes 2014 conclourà amb la celebració de la sèptima i última revetla festiva en el recinte del col·legi Almassaf.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here