Compromís denuncia la «falta» de seguretat vial en el Ral.li d’Alzira

0
402


Pau: “Una volta més el trellat dels fallers, falleres i conductors va evitar el que l’Ajuntament deixa a la improvisació. I no és la primera vegada, en actes de falles ja  ho hem denunciat, però esperem que siga l’última”.

Una volta més en Alzira s’ha donat la falta de seguritat vial durant un acte festiu, en aquest cas durant les festes de Sant Bernat. Dissabte passat tenia lloc el ralli humorístic de Junta Local Fallera i no sabem per quin motiu no es va tallar el trànsit. Sols un cotxe de la Policial Local obria la desfilada però en les travessies no hi havia tanques ni Policia Local per impedir l’accés del vehicles i així garantir la seguretat de les persones.

En l’encreuament de la Plaça del Regne amb l’Avinguda Sants Patrons es van donar algunes situacions de perill que l’actitud dels conductors i dels participants van impedir que es produira cap accident. El mateix a l’Avinguda Luis Suñer on per un carril circulava el ralli i per l’altre circulaven vehicles i alguns d’ells tallaven la desfilada creuant sense ningun control. Els conductors que entraven per l’Avinguda de la Hispanitat en arribar a l’encreuament amb la Plaça Regne, quan ja es trobaven damunt del participants, giraven per a buscar un altre camí, i els qui venien de dins del poble havien de tallar el pas dels participants per a poder passar.

Des de Compromís demanem a la senyora Alcaldessa explicacions de com es va autoritzar aquesta manifestació festiva sense un pla de seguretat que evitara les situacions de perill que es van donar. Tal vegada el senyor Fita, com li agraden tant els bous, no va vore res estrany en què els fallers i falleres lidiaren  amb els cotxes. Volem saber si la Comissió de Seguretat no va previndre res per a aquest acte el dia que es van reunir o era açò el que van preparar. Per la nit, molts de la comissió de seguretat estaven mirant el “Hombres G” en companyia de la senyora Elena, i igual ja han parlat i saben que es el que va fallar. Una volta més el trellat dels fallers, falleres i conductors va evitar el que l’Ajuntament deixa a la improvisació. I no és la primera vegada, en actes de falles ho hem denunciat varies voltes, però esperem que siga l’última.

El dia 22 de juliol es va fer la carrera de karts a l’Avinguda Sants Patrons. Era un dia laborable i el circuit estava completament tancat i el trànsit tallat, com no podia ser d’una altra manera. Aleshores la pregunta és, que passà el dia del Ralli?.

Adelaida Pau
Regidora Compromís per Alzira

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here