Clausura del campus d’estiu Futbol & Anglés a Carcaixent

0
460

El passat dissabte, es va clausurar la segona edició del Campus d’Estiu Futbol & Anglés organitzat pel C.F UD AT Carcaixent, on el President del Club, Salvador Mengual, i el Director del Campus César Peris, van fer entrega del diploma acreditatiu a cadascun del centenar de xiquets i xiquetes participants que durant estes tres setmanes han pogut gaudir junt al futbol, d’altres disciplines esportives com el futbet, handbol, bàsquet, béisbol, hockey,… i durant les hores de més calor, de la piscina i de l’immersió lingüística amb l’anglès com a protagoniste.

Han sigut setmanes en les que els xiquets i xiquetes, han fet noves amistats a banda de passa-s’ho de lo més bé en el seu merescut temps lliure d’estiu. Mostra d’acò queda reflectit en les fotos que a diari han pogut vore els pares i mares a la pàgina web del club. Aquesta és la recompensa que ens emportem, i que mostren un treball bent fet desde la planificacio fins a l’ejecució, on cal destacar tot l’estaff tècnic que ha participat en aquest Campus, que ha sigut de primer nivell, on amb la seua experiència han estat capaços d’ensenyar de la forma més divertida.

Les bones sensacions que ens han transmès els pares i mares dels participants, i les ganes de treballar, faran posible el proper estiu una tercera edició del Campus d’Estiu Futbol & Anglés, campus que s’ha consolidat com a referent en La Ribera.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here