Arranca el nou Alzira de Juanjo Cháfer amb 11 jugadors i un pressupost retallat

0
366
Cháfer, Pérez i Alberola
Juanjo Cháfer esta vesprada a Venécia

El nou tècnic, Juanjo Cháfer, ha dirigit esta vesprada el primer entrenament de la UD Alzira alcamp de Venécia on s’han exercitat una trentena de jugadors tot i que sols onze estan ja compromesos amb el club blaugrana.

Torna Victòria

Victòria ahir en l’entrenament

Els porters, Vicent Flor i Vicent Dolz més els jugadors de camp; Mallol, Josuha, Gisbert, Palomares, Victoria, Onrubia, Gabri, Nolo Ruiz, Quique Soler i Víctor Sampedro. Mentre Valiente i David López esperaran fins el pròxim dilluns a decidir-se, en el cas del capità de la temporada pasada espera la cridada d’un equip de 2ª B en les pròximes hores, de no ser aíxí s’incorporaria la pròxima setmana a la disciplina del club blaugrana.

Entre les novetats destaca Ruiz que ha militat en l’Almansa i el Llosa, Quique Soler lateral dret procedent del Torrelevante i Víctor Sampedro, primer jugador cedit pel juvenil del València.

El Mestalla primer rival de pretemporada

Un grapat de juvenils i altres jugadors a prova completaven el primer entrenament de la temporada 2015-16 al comandament de Juanjo Cháfer i davall l’atenta mirada del president, Javier Pérez, el secretari tècnic, Miguel Carrasco i del director de l’escola, Eduardo Alberola.

El nou Alzira debutarà en pretemporada el dia 1 d’agost contra el Mestalla a les instal.lacions d»Oliva Nova Golf a partir de les 10 del matí.

Negociacions amb la Federació

Mentre tant la directiva de Javier Pérez negocia amb la Federació Valencianan de Futbol el deute de 50.000 euros que va deixar, fa tres temporades, la junta que presidia Pepe Bosch. La UD Alzira pretén pagar entre 30.000 i 35.000 euros al llarg d’esta temporada i  la resta durant la següent.

Cal significar que mentre la Federació no accepte les condicions els dirigents blaugranes no podran tramitar cap fitxa per al proper campionat lliguer.

Este deute està condicionat el projecte futbolístic alzireny pel que la plantilla patirà «una retallada de 25.000 euros», segons el president, el que ha provocat la marxa de Dani Ponz i d’altres jugadors com Ballester, Rafa Gimeno, Óscar Prats i Fabassou entre d’altres.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here