Els atletes més menuts de l’Alcúdia al Campus

0
155

50 xiquets han participat en el Campus organitzat pel Club d’Atletisme de l’Alcúdia, que va començar el 23 de juny. Amb l’activitat física com a premissa, els jocs lúdics i els esports han sigut els deures estiuencs dels assistents.

El Campus, que va finalitzar el 18 de juliol, ha ofertat l’oportunitat de practicar l’educació física, no l’atletisme. Si bé aquesta disciplina també s’ha impartit, la major part de l’horari ha estat ocupat pels jocs lúdics d’índole tradicional i popular, la pràctica de tota mena d’esports i, per als més menuts, la psicomotricitat.

Els assistents s’han agrupat per edats creant grups de 4 a 5 anys, de 6 a 8 i de 9 a 14. Els matins han començat amb una sessió d’activitat física seguida d’un esmorzar. En acabar, han practicat activitat més tranquil·les relacionades amb l’àmbit popular.

Per a oxigenar als menuts, encara més si cap, s’ha combinat l’activitat física amb pràctiques lúdiques com els tallers de polseres, la pintura amb aquarel·les i, per descomptat, sessions de piscina per a pal·liar la calor.

El Club d’Atletisme de l’Alcúdia ve organitzant el Campus des de fa 3 anys. En les edicions anteriors el nombre d’alumnes ha estat molt reduït, sempre en la cerca d’un ambient proper on els alumnes eren els xiquets del Club i els seus familiars. Enguany, el nombre d’interessats en participar ha augmentat considerablement sorprenent al Club, el qual ha agafat consciència del gran interés dels joves alcudians per este esport.

L’equip de l’organització considera un èxit aquesta edició i s’ha plantejat, per a edicions vinents, augmentar la “publicitat” per tal d’engrandir el Campus en quant a assistents i activitats.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here