Prop de 150 persones protesten en Alzira contra el maltractament animal

0
363
Els manifestants davant l’Ajuntament d’Alzira

«Ni en la plaça ni en el polígon industrial, no al maltracte animal» ha sigut el lema de la concentració d’unes 150 persones, la majoria joves, que s’ha celebrat esta vesprada a Alzira convocada per l’Assoociació LACUA.

Els manifestants han exhibit targetes roges davant l’ajuntament d’Alzira en senyal de protesta per l’organització d’espectacles taurins al polígon industrial del Mercat d’Abastos durant estes festes patronals.

El portaveu de LACUA, Rafael Castany, ha fet una valoració «molt positiva» davant la resposta de la gent «majoritàriament jove». I ha anunciat que convocaran, enguany, altra protesta davant «la proliferació de gossos utilitzats en baralles que acaben mutilats».A més tenen previst organitzar una carrera solidària i una casa del terror amb la finalitat de recaptar fons per a la causa.

La lectura d’un manifest ha culminat esta acció de repulsa contra el maltractament dels animals i els espectacles taurins.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here