La UD Alzira li deixa la porta oberta a Dani Ponz perquè torne quan millore l’economia

0
412
Pérez li ha deixat les portes obertes a Ponz
Dani Ponz acomiadant-se del club

La reducció del pressupost per a la pròxim temporada en un 40% ha sigut determinant perquè Dani Ponz no complisca la temporada de contracte que li quedava. Ponz ha donat tota sort de facilitats per trencar el contracte amb la finalitat que el club blaugrana puga reduir de forma important la partida destinada al cos tècnic.

L’eixida de la UD Alzira consumada este migdia al Suñer Picó ha estat molt emotiva sobre tot per al protagonista; «no vaig a oblidar-vos vos duré sempre en el meu cor» hamanifestat el tècnic de Sollana que ha estat ovacionat per dirigents i pels representants dels mitjans de comunicació que han assistit a la roda de premsa.

El president Javier Pérez ho ha di ben clar «és un fins ara, en qualsevol moment pot tornar», després de piropejar el mestre d’Alginet, «és una gran persona i un excel.lent entrenador, som amics».

Ponz ha reconegut que la decissió ha estat «molt dolorosa» per a tots i que no li han presentant, pel moment, cap oferta donat que»tots els equips ja tene el seu tècnic».

El deute de 50.000 euros a la plantilla de fa tres temporades ha sigut determinant perquè la UD Alzira reduisca el pressupost en un 40% per a la pròxima temporada i haja buscat un entrenador més económic, Juanjo Cháfer, per a dirigir una temporada de transició en el que el principal objectiu serà mantindre la categoria.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here