El 50% de la plantilla de la UD Alzira es quedarà amb el nou tècnic Juanjo Cháfer

0
429
El president li dona la benvinguda al nou tècnic

«Aspirem al més alt possible» així s’ha manifestat el nou tècnic de la UD Alzira, Juanjo Cháfer qui ha assegurat, duran la roda de premsa celebrada al Suñer Picó que contarà amb «8 0 9 jugadors» de la plantilla que la temporada passada va estar a punt d’aconseguir l’ascens a la 2ª B.

Pel moment han donat el sí al club blaugrana; el porter Vicent Flor junt Onrubia, Gisbert, Mallol i Juanan i tenen moltes probabilitats de seguir, Valiente, Gabri i David López. Cháfer contarà també amb els cangterans Dolz i Josua. Segons el president, Javier Pérez «vindran jugadors d’Alzira joves i amb experiència» i contaran amb «els descartes del Mestalla» per completar la plantilla.

El tècnic de Canals que la tem

Juanjo Cháfer hui al Suñer Picó

porada passada entrenà l’Almansa ha promés «contar molt amb la cantera» i ficar-se «el mono de treball» després d’advertir que este projecte «és diferent» al de la temporada anterior.

Inicialment la plantilla tindrà un cost de 45.000 euros,-prop de 30.000€ menys que la passada, tot i que serà susceptible d’incrementar-se en funció dels patrocinadors que trobe l’entitat blaugrana.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here