Carcaixent condemna la mort de la seua veïna Emília amb un minut de silenci

0
311

Este migdia s’ha guardat minut de silenci, a les portes de l’Ajuntament de Carcaixent , per la mort a conseqüència d’una brutal agressió física, ocasionada per desconeguts, d’Emilia Nicolás Boluda, de 78 anys, veïna de Carcaixent, que vivia  sola, molt volguda en el veïnat, i que abans de morir, va poder polsar el botó del aparell de tele-assistència.

Inocencio Signes, Primer tinent d’alcaldia, en representació de l’alcaldessa, Lola Botella, ha llegit un manifest, en que,“es rebutja qualsevol tipus de violència i condemna els fets que han acabat amb la vida de d’Emilia.

Per este motiu, s’ha decretat, que hui dilluns, 21 de juliol del 2014, siga dia de dol, i que les banderes de l’ajuntament, onegen a mitja asta, com a mostra de repulsa, i en solidaritat amb el dolor del seus familiars i persones que l’estimaven.

Confiem que les forces de seguretat, traguen fruit de la investigació, i que este crim, siga esclarit el mes prompte possible, de manera que els autors carreguen amb totes les conseqüències de que son mereixedors”.

Diversos regidors, policia local, treballadors i funcionaris de l’ajuntament, Protecció Civil, i veïns de Carcaixent, que s’han concentrat, han esclatat en un aplaudiment, després del minut de silenci.

Incredulitat, ràbia continguda, e impotència, es el que se respirava en l’ambient, davant un fet, en el que la persona, era ja molt major, necessitava assistència diària, i de la que estos individus, ha tingut la sang tan freda, per fer un acte tan repulsiu i de covards, davant una persona indefensa.

Les forces de seguretat, estan baix silenci del sumari, però que encara no tenen detinguts, i prosseguint en les investigacions. De moment, no ha transcendit el motiu, però, dona els indicis que haga sigut pel robar-li el que tenia a casa.

Eduardo Sala/Riberaexpress

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here