Carlos Esquer torna als Maristes després la seua aventura austríaca

0
389
Carlos Esquer torna a casa

Ximo Martinez renova

La pròxima Temporada 2014/15, el Club Handbol Maristes d’Algemesí, ha començat a formar l’equip que el seu nou entrenador Vicent Enric Nogués, disposarà per a afrontar un nou repte en la Divisió de Plata del Handbol Espanyol.

.- Ximo Martínez, primera renovació

La setmana passada, el jugador natural d’Algemesí Ximo Martínez, va ser el primer jugador que ha renovat el seu compromís amb l’equip groc, en la que serà la temporada del debut en Divisió d’Honor Plata.

Ximo de 24 anys, jugarà la que serà la seua sèptima temporada consecutiva en el primer equip, des que s’incorporarà procedent de l’equip Juvenil del club a què va liderar fins una històrica sexta posició del Campionat d’Espanya

Es tracta d’un primera línia que pot ocupar amb solvència diverses posicions tant en atac com en defensa i destaca per la seua capacitat de desequilibri, arribant a ser l’últim any màxim golejador de l’equip, a pesar de patir una lesió en el colze que li va apartar diverses jornades de les pistes.

Fa unes dies, li tocà el torn de la renovació, a dos pilars bàsic fins ara, en l’equip Maristes,

.- Gerardo Borràs, extrem esquerre, 12 anys en l’equip, dels 31 anys que té, que ha firmat per 1 any mes, i que coneix molt bé l’estructura del club, ja que ha passat per totes les categories inferiors, abans d’arribar al primer equip.

Es tracta d’un gran finalizador, especialista des dels set metres, que aportarà al grup urpa i caràcter, senyals d’identitat de l’equip.

.- Vicent Tortajada, capità de l’equip, primera línia, 13 temporades en el club, ha confirmat que continuarà un any mes.

Als seus 25 anys Tortajada s’ha convertit en un dels fixos per al primer equip, on s’ha guanyat el respecte i la confiança tant del cos tècnic com dels seus propis companys, confiança que li ha favorit per a ser anomenat capità a pesar de la seua joventut, gràcies també al seu saber estar i el seu rol en el joc.

.- Carlos Esquer Bisbal, primer reforç

El club Handbol Maristes Algemesí ja té el seu primer reforç per a la campanya 2014/2015. El que era un secret a veus s’ha fet oficial, al confirmar el club l’acord amb el valencià Carlos Esquer, que tornarà així al seu club de formació després de disputar l’última temporada la Bundesliga austríaca.

Carlos, de 27 anys, que prové del WATT Fünfhaus austríac, pot comprendre uns quants llocs en l’atac de Vicent Enric Nogués, arribant en un moment de maduresa esportiva.

Ha sigut un grandíssim any esportivament parlant, per a Carlos Esquer,  jugant fora de casa en una lliga exigent i en gran creixement, s’uneix a un projecte seriós i il·lusionant com serà este en el primer any de l’entitat en divisió d’honor de plata.

El club continua sumant peces a l’equip que arrancarà a principi d’agost el seu camí en la nova categoria, recordem, la més exigent de la dilatada història del club de La Ribera.

.- Pretemporada del Club Handbol Marista d’Algemesí

06 d’agost.- Inici dels entrenaments.

20 d’Agost.- Torneig en Ontinyent: Triangular amb dos equips ASOBAL de la Comunitat Valenciana, Port de Sagunt i Benidorm.

23 d’Agost, 19,30 h.- Partit de Copa, davant el Port de Sagunt, en el Pavelló 9 d’Octubre

.- 28 al 31 d’Agost.- Stage de pretemporada a Madrid.

Torneig els dies 29 i 30 en Alcobendas, amb els equips: Bm Zamora (ASOBAL), Bm Alcobendas, i CB Nava (DHP).

06 de Setembre, 20,00 h.- Partit de Presentació, del primer equip, en el Pavelló 9 d’Octubre, C.B. Maristes Algemesí – Florida.

Eduardo Sala/Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here