Presentació a Sueca de la Començadoreta i les Llauradores

0
625

El saló de plens de l’Ajuntament va acollir ahir a la vesprada la visita de la Començadoreta 2014, Paula Ventura Marqués, i de les Llauradoretes de la Mare de Déu de Sales. En l’acte de presentació a les autoritats, van estar presents l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, i el regidor de Festes, Dimas Vázquez; així com un gran nombre de familiars i amics de les protagonistes, i representants de la Reial Associació de la Mare de Déu de Sales.

L’acte va consistir en el nomenament de cada una de les xiquetes i, a continuació, l’alcalde i el regidor de Festes els van fer entrega d’una insígnia de l’Ajuntament. María Alegre Grau, Lara Archer Císcar, Laura Bosch Carsi, María Cabrera Camilleri, Nereida Escrihuela Borja, Blanca Jiménez Vera, Gemma León Carbó, Naira Pérez González, Marta Pons Cuevas, María Rojas Monrós, Mª Auxiliadora Ventura Marqués i Paula Vives Castro seran les dotze xiquetes que, junt a la Començadoreta, representaran la Reial Associació com a Llauradoretes en tots els actes religiosos que se celebren durant les pròximes festes en honor a la Mare de Déu de Sales.

El secretari de la Reial Associació, Francisco Meliá, va ser l’encarregat de llegir l’acta on es proclamava la xiqueta, Paula Ventura Marqués, com a Començadoreta 2014. A continuació, el president, José Pascual Beltrán, va prendre la paraula per a felicitar, tant a les xiquetes com a les seues famílies. “Ací teniu estes xiquetes que van a representar-nos de la millor manera possible, amb la seua innocència i la seua joventut. Viureu unes festes meravelloses i, per tant, les heu de viure d’una manera molt especial. Volguera també agrair el suport de les autoritats que hui ens acompanyen”, va afirmar Beltrán.

“Voldria donar l’enhorabona a totes les xiquetes, pel seu nomenament, i a les seues famílies. Viureu un any que recordareu durant tota la vostra vida. Així mateix, vull agrair a la Reial Associació, i als presidents que ha tingut durant estos anys, la bona relació que hi ha hagut sempre i la predisposició a col·laborar”, va assenyalar el regidor de Festes, Dimas Vázquez. Per la seua banda, l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, va ser l’encarregat de tancar l’acte agraint, en primer lloc, la visita que la Reial Associació i la Començadoreta i Llauradoretes havien realitzat al consistori. “Sou les representants més importants de les festes patronals del nostre municipi. Sou les que estareu més prop de la nostra Mare de Déu, i viureu un any que ja mai oblidareu. La millor manera d’agrair a les vostres famílies esta oportunitat de representar com a ambaixadores a la nostra Mare de Déu de Sales, és amb un somriure en les vostres cares, és passant-vos-ho molt bé. Gràcies a tots per la vostra visita”.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here