Màgia a la Bibliopiscina de l’Alcúdia

0
347

La contacontes Carmen Marí, coneguda artísticament com a Mitja Lluna, ha tancat hui, amb el seu Teatret de Mitja Lluna, el cicle de contacontes que oferia durant el mes de juliol l’Ajuntament de l’Alcúdia a la Bibliopisicina Municipal del poble.

Durant una hora, la narradora ha aconseguit captar l’atenció de més de 40 xiquets amb els seus contes fantàstics i les seues titelles personalitzades. L’actuació també ha fet servir un equip de so amb el qual Mitja Lluna ha pogut incloure una gran quantitat d’efectes i música al seu espectacle.

Els xiquets han passat una estona d’allò més divertida i asseguren que l’experiència dels contacontes a la piscina ha sigut del més entretinguda.

A més, com la pròpia artista afirma, els contes i la mateixa representació teatral dels contacontes es reivindiquen com una eina pedagògica beneficiaria per a aquestos. Així que podem dir que aquesta activitat ha sigut un efectiu estimul per part de la campanya de promoció lectora del poble, per a fomentar la lectura dels xiquets.

Encara que aquesta era l’última actuació de contacontes a la piscina municipal, els xiquets i xiquetes de l’Alcúdia podran gaudir de noves aventures i històries amb els llibres de la Bibliopiscina, disponible tots els dies de la setmana fins a finals del mes d’Agost.

I per si encara es queden amb ganes de més, del 21 al 25 de juliol al parc de la Diputació del poble, del 28 al 31 al parc de la Generalitat i la darrera setmana d’agost al Carrer Santa Rosa, els menuts tindran disponible el servei de Biblioparc.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here