Rècord d’alumnes al Campus de Futbol d’Alginet

0
313

Per cinqué any consecutiu, l’Escola de Futbol d’Alginet està duent a terme el Campus d’Estiu a les instal·lacions del Camp de Futbol de l’Ermita i la Forana. Per l’escola, que va començar el 30 de juny i finalitzarà demà divendres 18 de juliol, hauran passat prop de 140 xiquets i xiquetes  amb l’objectiu fonamental de divertir-se i intentar perfeccionar el nivell tècnic de cada jugador.

Vicent Lozano, coordinador del campus, feia una valoració molt positiva del que ha estat el campus de l’Escola de Futbol de la Unió Esportiva Alginet, ja que “hem tingut èxit d’assistents, 137, l’any que més n’hem tingut, però el més important ha estat vore les cares del menuts dia a dia i vore com gaudeixen de vindre al campus”.

A més de futbol, s’han practicat altres esports com ara l’handbol, bàsquet, voleibol, natació, i d’altres. També s’han fet classes de repàs per a fer deures. Al campus assisteixen menuts des de 4 fins a 15 anys.

Demà divendres finalitza aquest cinqué campus i dissabte a les 10 del matí al pavelló municipal es farà un acte d’entrega de diplomes i medalles.

Sònia Bosch

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here