Els periodistes arrollen els polítics (5-1) en el Maracanà de Venècia

0
427
L’alcaldessa entrega el trofeu a Fina i Vicent
Xavier i Guille, dos dels golejadors

Juan Beteta feia la treta d’honor
Xavier Espanya i David Chordá amb el trofeu

Escarmentats pel que li passà a la Roja de Del Bosque, la rogeta de Salva Ribera va fer la renovació a temps i ahir una jove selecció periodística s’impossà al Maracanà de Venècia, de forma contundent al combinat multicolor polític, dirigit per Eliseo Candela, pel contundent resultat de 5 gols a 1. Els polítics sols aguantaren el primer temps que finalitzà amb empat a 0.

Però en la segona part els periodistes foren un autèntic huracà gràcies a la velocitat d’Isaac,

Polítics i periodistes al final de l’encontre

Cucarella, Pasqual, Guille, Aitor, Nando i Nico, éste últim fallà fins a cinc clares ocasions de gol davant un inspirat «keylor» Aranda, porter del combinat polític, que salvà els seus d’una golejada històrica. Mai s’havia vist a Alzira que regidors del PP aplaudiren, reiteradament, les intervencions d’un representant de Compromís, que a més va ser anomenat el millor jugador de la final sense cap vot en contra. En la porteria dels campions va estar «Neuer» Chordá el guardameta radiofònic menys golejat del campionat.

A les files polítiques destacaren, més que res per la seua bona voluntat, Palacios (no confondre amb Palacio davanter d’Argentina), el responsable de l’event, José Andrés «James» Hernández i la Messi de l’equip, Isabel Aguilar, debutant en este mundial alzireny, favorita de Pedro Sánchez, que ho intentà per la banda però va estar molt vigilada pels periodistes, per allò de si si feia alguna crítica corrosiva al govern durant l’encontre.

Presenciaren la final el president de la UD Alzira, Javier Pérez i el director de l’escola Eduardo Alberola amb la intenció de descobrir algun talent futbolístic per a l’equip blaugrana. Però sembla que abandonaren les instal.lacions abans del final sense trobar allò que buscaven.

Els gols foren anotats, per Nando (2) la revelació dels periodistes, Salva Rivera, i pels Espanya  Xavier i Guille, pare i fill que han jugat junts per primera vegada. Mentre Raúl Garcia feia el de l’honor per a la selecció política, gol que va ser rebut amb gran alegria per la «torcida» que omplia l’estadi.

Lamentar les lesions de Rafael Gramaje conegut per «Valencia» durant la seua etapa en la UD Alzira i de Pasqual, tot i que no perilla la seua participació en la pròxima final.

Enrique Lahuerta va fer d’enviat especial de Marca, AS, Mundo Deportivo, Superdeporte i Riberaexpress, entre d’altres, mentre Fina de Valcano i 30 dies va cobrir l’event per a la resta de mitjans digitals del món.

La treta d’honor la va fer davant d’un fum de càmeres el gran Juan Beteta, que ha sigut protagonista destacat en la història d’este tradicional encontre i a la llotja d’honor junt a l’alcaldessa, Elena Bastidas es trobava la dona del recordat regidor d’Esports, Manolo Nebot, que fa un any per estes dades ens deia adéu.

La pròpia alcaldessa va entregar els trofeus al campió i subcampió durant el sopar de germanor que celebraren al restaurant Amadeus d’Alzira.

Fotos: Fina (Valcano) / Enrique Lahuerta

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here