El Tam Tam de Maduixa Teatre en el Festival de Teatre de Carrer de Deventer

0
458

L’estiu es presenta viatger per als suecans de Maduixa Teatre. Després de visitar la ciutat francesa de Douai el passat 6 de juliol, ara la companyia es troba ja instal·lada en Holanda, concretament a Deventer, on han participat en el Festival Deventer Op Stelten amb el seu espectacle Tam Tam. Han sigut nou representacions les que la companyia valenciana ha fet este cap de setmana en aquesta històrica ciutat holandesa que porta celebrant la cultura i les arts al carrer des de fa més de disset anys.

Enguany, la 18a edició del Festival ha  incorporat la disciplina de la dansa sota el lema ‘Dans la Rue: ballant pel carrer’. Hi participaran companyies procedents de França, Polònia, Portugal, Bèlgica, Alemanya, Estats Units, els propis Països Baixos i Espanya oferint més de 150 espectacles gratuïts per a tots els públics.

“És molt gratificant per a nosaltres participar en aquest Festival –explica Joan Santacreu, gerent de Maduixa Teatre i actor de la companyia. –Estem envoltats d’artistes de gran nivell, procedents de tot Europa, compartint un gegant escenari de teatre a l’aire lliure on milers de visitants veuran Tam Tam, el nostre espectacle de carrer que combina teatre i dansa en altura a ritme de tambors i música en directe”. En Tam Tam, el so, la veu, el moviment i una relació directa amb el públic sorprenen les mirades de grans i menuts. Les xanques de gran altura i un original i vistós vestuari fan que l’espectacle el puga gaudir un gran nombre de persones.

Tam Tam va ser estrenat oficialment en la Fira de Teatre de Tàrrega 2012 i des d’aleshores ha viatjat per nombroses ciutats espanyoles. L’espectacle ha participat al Carnaval de Nice 2013 i realitza importants gires arreu de la geografia francesa. Pròximament està previst que es viatge a Les Illes Canàries, Irlanda, Suïssa, Països Baixos –on es troba en aquestos moments- abans de tornar de nou a Espanya on visitarà La Coruña, País Basc, Múrcia i en la Comunitat Valenciana, Alcoi i Torrent.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here