Diego Gómez (Compromís): «Estem a les portes del fí de cicle d’Elena Bastidas en Alzira»

0
394
Diego Gómez hui en la roda de premsa

El portaveu municipal de Compromís, Diego Gómez, ha assegurat hui davant els mitjans de comunicació que «estem a les portes del fí de cicle de l’alcaldessa Elena Bastidas en Alzira». I ha donat per sentat que en el termini d’un any «hi haurà un nou govern i nosalgtres volem ser protagonistes d’eixe canvi de cicle».

Un canvi que, segons Gómez, es produirà perquè «Bastidas no ha savut regenerar les possibilitats que té Alzira en ser poc imaginativa i deixar una ciutat trista i pàlida».

El dirigent de Compromís ha advertit que la legislatura de l’actual alcaldessa «està pràcticament esgotada» i que «la banqueta del PP no funciona, a més de anunciar un «seguiment més exhaustiu de la gestió municipal, reforçant el lideratge d’opiosició» i de «continuar fent propostes positives per a la ciutadania».

Recinte firal sense ombra ni aigua

La regidora, Adelaida Pau ha denunciat que este dimecres s’inaugurarà un recinte firal «sense aigüa, ombra ni WC» tot i haver costat 1.100.000 euros a més de tindre unes torres de llum que «poden ser un perill per als xiquets».

Pau ha reivindicat una gala de l’esport anual i material per a la pràctica de l’atletisme.

Tancament i col.lapse

Pel que fa a la sanitat la representant de Compromís ha critica «el tancament» d’una planta de 56 llits en l’Hospital de la Ribera i el «col.lapse» que pateix el servei d’Urgències d’este centre hospitalari. Pau ha assegurat que enh el 2018 «rescatarem» l’Hospital de la Ribera per a la «gestió pública».

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here