Compromís denunciarà davant la Fiscalia l’expedient del PAI de la Garrofera

0
219
Carles Aranda

El responsable d’Urbanisme de Compromís per Alzira, Carles Aranda, ha anunciat que la pròxima tardor presentaran davant la Fiscalia l’expedient del PAI de la Garrofera després que el govern municipal s’haja decidit «pel silenci» davant la quebra de l’empresa promotora que està «adscrita al banc tòxic, Sareb».

Aranda ha recordat que Compromís presentà, fa ja un any, una moció preguntant al govern de Bastidas per esta problemàtica i reclamant la rescisió del contracte tot i que fins ara ha donat la callada per resposta. I en este sentit s’ha mostrat contundent amb l’alcaldessa en advertir que «el govern de l’alcaldessa fa aigües en urbanisme».

Compromís també ha denunciat «l’amputació» de 8.000 m2 patida per la parcel.la destinada a construir l’auditori municipal i sobre la que la Societat Muscial d’Alzira ha presentat les corresponents alegacions. Aranda ha demanat que l’equip de govern «busque una alternativa» després de recordar que hi ha «un solar junt el col.legi Tirant lo Blanc», així com criticar la «política opaca» de Bastidas en matèria urbanística.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here