Un Correfocs i un Piromusical completen les celebracions dels 20 anys d’Avinguda a l’Alcúdia

0
202
Festa en l’antiga N-340 que dividia l’Alcúdia
L’Avda. Antoni Almela ahir per la vesprada
Torrà commemorativa

Les autoritats recordaren l’antiga avinguda

A les 8 de la vesprada, els tres alcaldes de la democràcia, Cèlio Crespo, Paco Signes i Robert Martínez, van encapçalar la comitiva que inaugurava l’Exposició històrica de fotos de l’Avinguda que es va posar a la vorera del primer tram d’Avinguda, propera a la rotonda de l’olivera. Com que l’exposició és mòbil, hui estàrà entre el monument a la Música i la rotonda de la Nòria.

Després de la inauguració, els festers de 2014 es van encarregar de repartir la carn per a la gran torrà que es celebrava a l’Avinguda. Més de 200 avios per a 10 persones, que es posaren a sopar al llarg de l’artèria principal del poble, que un dia va ser la N340. A les 23:30 es va estrenar, a la pantalla del tràiler que després faria la discomòbil, el documental 20 Anys d’Avinguda, editat per l’Ajuntament per a festejar l’ocasió i en el qual participen una vintena de veïns i veïnes del poble.

 

I a partir d’eixe moment i fins la matinada, la música omplí l’Avinguda Antonio Almela, que este matí està plena de jocs per als més menuts. A les 8 de la vesprada es farà una cercavila amb la participació dels tres alcaldes i de Joan Lerma, que ja va inaugurar l’Avinguda fa 20 anys. En el cercavila participaran el Grup de Dansa i el Bolero de l’Alcúdia, la muixeranga Els Negrets i la banda de la Filharmònica Alcudiana, a més d’una representació de totes les associacions cíviques i culturals del poble.

A les 23h començarà un correfoc a càrrec dels Dimonis Enroscats de l’Alcúdia, que recorrerà tota l’avinguda i en acabar hi haurà un espectacle piromusical al Monument a la Nòria.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here