Agustin Sieres de Cullera i Marta Esteban brillants guanyadors de la Volta a Peu d’Alzira

0
655
Eixida de la carrera
José A. Marin
Raquel Almiñana, Marta Esteban i Miriam Gregori

Agustin Sieres en plena carrera

El corredor del Cárnicas Serrano, Agustin Sieres i l’atleta del Clínica Dental Seoane, Marta Esteban, han guanyat la XXVII edició de la Volta a Peu d’Alzira disputada hui sobre un recorregut de 8,2 km.

Sieres, de Cullera, ha invertit 26′ 45» en completar el recorregut superant amb comoditat els seus rivals més directes, José Atº Marín Gay (27′ 30»’) i David Cañete del C.A. L’Alcúdia (27′ 42»

Sieres, Marin i Cañete en el pòdium

).

Mentre Marta Esteban ha completat el recorregut amb un temps de 29′ 42» seguida de Miriam Gregori del The Kenyan Urban, que feia 31′ 24» i de Raquel Almiñana del Càrnicas Serrano que invertia 33′ 53».

Pel que fa als corredors locals, Pedro José Culebras de La Rabosa va ser el millor amb un registre de 28′ i 21», seguit per Arturo Benastre del Club Atletisme Alzira i José Mogort del Runners Valencia. En dones la primera va ser Sandra Díaz, del CA Guadassuar, amb un temps de 33′ i 49», per davant d’Alicia Ferrer del Triatló Carcaixent  y de la corredora independent Clara Pérez.
El primer tinent alcalde, José Luis Palacios, el regidor de Festes, Rafael Fita i la regidora, Adelaida Pau han entregat els trofeus als respectius guayadors d’esta tradicional cursa perfectament organitzada pel Club Atletisme La Rabosa en la que participaren uns 2.200 corredors.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here