Compromís vol conèixer les «maniobres» del govern de Carcaixent en PROCARSA

15
398

L’alcaldessa adjudica per decret a l’empresa municipal PROCARSA la inspecció de tots els serveis municipals gestionats en règim de concessió, així com altres de manteniment a diferents instal·lacions. Fins juny del 2012 este servei el realitzava un contractat laboral, el qual va ser acomiadat en aplicació dels retalls pressupostaris derivats de la difícil situació financera municipal.

Ara, dos anys després l’alcaldessa pretén recuperar la normalitat en el servei, a través de PROCARSA, empresa que maneja Lola Botella amb total opacitat. Esta empresa serà la responsable entre altres de  l´inspecció d´instalacions contra incendis, o el manteniment higiènic-sanitari per a la prevenció de la legionel·losi passarà a ser responsabilitat de PROCARSA, o el control de la concessió de la recollida del fem. Resulta evident, a la vista del decret, que durant dos anys la inspecció de molts serveis, o no s’ha fet o s’ha fet de manera insuficient, i d’ahi la necessitat de d’assignar-li’l a algú en concret, en este cas PROCARSA.

El portaveu de Compromís, Paco Salom, declara: “No ens creiem que la feina es faça sense cap tipus de contraprestació econòmica. Volem saber qui va a encarregar-se en PROCARSA de la feina que feia anteriorment l’inspector de serveis; i quines són les tasques que ara deixarà de fer PROCARSA. Perquè alguna funció s’haurà de deixar de prestar, o és que la persona que a partir d’ara se n’ocuparà, fins ara no tenia feina? Vol dir això que PROCARSA té personal en nòmina que no té cap funció assignada o no té tot el seu horari cobert? Ningú pot fer-nos creure que amb els mateixos diners ara va a fer-se el doble de feina. Volem saber on està la trampa, i saber com va assumir PROCARSA el cost de la nova encomanda”.

Compromís sempre ha criticat l’opacitat en la gestió de PROCARSA, una empresa que ha servit al Partit Popular per contractar a persones afins, que en la pràctica no treballen en PROCARSA sinó que exerceixen com a un membre més de la brigada municipal d’obres i serveis. Amb l’argument de la flexibilitat, a través de PROCARSA el PP no sols se n’ha aprofitat per traure rèdit polític contractant amics i simpatitzants, sinó que també ha precaritzat les condicions de bona part de la seua plantilla. Al respecte, Salom afirma: “està clar que les contractacions són legals, de no ser així hauríem actuat en conseqüència, i és en el que l’equip de govern s’excusa, però no són morals ni ètiques, i això és innegable i està a la vista de tots els ciutadans”.

Des de Compromís expliquen que per tal d’evitar qualsevol control directe, l’alcaldessa ha anat apartant del Consell d’Administració als regidors de l’oposició en el Consell d’Administració, fins a eliminar completament la seua presència en els últims anys. D’altra banda afirmen que esta contractació ha servit per evidenciar que l’acomiadament de la persona que exercia d’inspector de serveis municipals va ser fruit de la improvisació total amb que obra l’equip de govern actual, ja que ara, per tal d’adjudicar el servei a PROCARSA s’argumenta en el decret que “mitjança

Lola Botella

nt decret d’Alcaldia núm. 2735/12, de data 26 de setembre, es va aprovar la rescissió del contracte de treball subscrit amb data 21 de juny de 2006, entre el M.I. Ajuntament de Carcaixent i el Sr. XXXX, referit a la Inspecció i Control de dels Serveis Municipals” i més endavant el regidor de serveis municipals proposa  “continuar comptant amb aquest servei per tal de garantir un coneixement, el més exacte possible, del grau de compliment en la prestació dels serveis adjudicats a les empreses concessionàries, controlant així l’adequació de la prestació als plecs de condicions, ordres d’execució i a les instruccions municipals”.

15 Comentarios

 1. Collo com es nota que ve campanya que ara teniu que disfressar totes les que lis heu passat aquestos anys. A més a més esta nota és repititiva ja que altre grup de l´oposició ja ho había dit.

 2. Em sembla que Salom té un gran problema, i es que vol fer en uns mesos la campanya electoral i l´oposició que no ha fet els darrers 3 anys. A mes a mes, hi ha pòr a una reprovació des de valència que pressumptament li podria afectar a l´ora de ser ell el rostre que encapçale les pròximes eleccions municipals a Carcaixent. D´altra manera no s´explicaría tant de «bombo» de sobte. Per altra banda em pareix d´una baixesa considerable, el fet de reunier-se amb el sector del comerç del poble per a després fer-ho public (fent referència a notices anteriors). Paco, eixes coses es fan i no es publiquen, queda molt lleig per a una persona tan integra com tu i amb un perfil tan irreprotxable.
  Sincerament, crec que la «classe» politica de Carcaixent en general esta molt nerviosa i veuen perillar els seus llocs «perpetus» al saló de plenaris. Començant per Paco Salom, pasant per Carles Albert i acabant per Juan Albert. Queda encara molt de temps per davant abans de les eleccions, però note que alguns ja están començant la marató pre-electoral i altres directament ja es donen per «morts» politicament parlant. La conxorxa PP-BLOC ha segut mes que evident durant aquests anys i ara de res ens val que ens intenten vendre tot aquest «FUM».
  Sempre des de el respecte i l´apreci;
  EL XATO

  • Se vos veu el plomero.
   Quan les coses no les diu qui vosaltres voldrieu ja no són importants i el que toca és atacar a qui les diu?
   Pa fiarse de vosatros

  • En primer lloc, t’has equivocat de comentari. Ací es parla de Procarsa però tu entres en altres temes que res tenen a veure. Si no dius res supose que és perquè estàs d’acord. O no estàs d’acord?

   Però ja que parles de les reunions amb els comerciants, i de «la baixesa considerable», respectant la teua opinió dir-te que ni les reunions ni els temes tractats han sigut secrets. Per tant no sé on està «la baixesa» de que parles. Hauries de concretar un poc més. Al contrari, transparència i total llibertat de parlar-ne, per part nostra i per part dels comenciants. Anem de caar, i per tant no tenim res que amagar, i no hi ha cap confiança traïda.
   Al final els comerciants ens han dit a nosaltres (grup de l’oposició) allò que haurien d’haver pogut dit dir en temps i forma a l’equip de govern, que no els ha consultat, i que ha anat a parlar amb ells amb fets consumats.

   Els qui van d’amagat (i d’amagat es pot anar de moltes maneres) són en tot cas els qui s’han d’explicar, per a que se sàpiga quins interessos reals defensen.

   I quant a la resta de comentaris res a dir; hi ha llibertat per expressar-se, encara que siga «de tapadillo» . Si algú té temps i ganes de fer una tesi, que analitze tot el material disponible i que dictamine sobre la «conxorxa».
   Tan sols una reflexió: voleu renovació de formes, voleu acabar amb la «caspa» política, voleu canviar els procediments … però ací els mètodes són els de sempre: tirar la pedra, amagar la ma, moltes afirmacions, moltes «evidències», però pocs arguments, i molt d’aplicar allò que algú ha dit de que en política tot val.
   I ahi discrepe: en política tot no val.
   I tot açò des del respecte, per suposat.

 3. La teoría de la conspiración ya no convence a nadie, hace tiempo muchos de los replicantes que utilizan este foro repiten a modo de mantra la conspiración PP-BLOC, pero por mucho que lo repitan me parece que no cuela, si hay alguno que le convence es que no tiene ni idea de política local, el que dice que el Bloc no trabaja y no hace oposición es que no tiene ni idea de política local, si se tiene un poco de sentido común una teórica conspiración no beneficia ni a PP ni a BLOC ¿a quien beneficia? en realidad a nadie, ni siquiera a los que han creado esta ficticia teoría que piensan que con esta confusión lograrán conservar su asiento de edil, evidentemente me refiero a los que están muy solos pero no se quieren marchar y francamente con el panorama que hay para las próximas elecciones lo tienen muy difícil por la irrupción bastantes nuevas candidaturas. Carles ya se está moviendo por podemos a ver si puede encabezar la lista, aunque lo veo francamente mal porque ya vimos su última experiencia con el PSOE y no creo que Podemos sean tan tontos, aunque Ana lo tiene peor UxV será un partido residual si no lo es ya, con lo que posiblemente las nuevas candidaturas arrasen con los votos mínimos que necesita, en mi opinión ha errado con la campaña de rascar votos al BLOC y no ha visto por el retrovisor que otras formaciones van a pasarla por encima, aunque no se pueda descartar que haga un quiebro y cambie de partido como ya hizo en las últimas elecciones.

 4. Sr. Salom, un plaer que vosté hagi tingut la cordialitat de respondre al meu comentari.

  Jo no se vostè a qui/que es referirá amb això de que en politica no tot val, clar que tot no val, faltaria més.

  Per altra banda i respecte a fer una tesi per analitzar eixa presumpta conxorxa a la que faig referència, tan sols dir-li que no el faig a vosté tan poc intel.ligent com per a fer-la evident davant la ciutadania, per això, de res em valdria analitzar comportaments u opinions del seu grup politic que simplement han estat exposades de cara la galeria. També es absurde que li pregunte tot el passat de portes endins, perquè evidentment, mai m´ho contaria.

  Ara bé… si BLOC COMPROMIS DE CARCAIXENT, advoca tant per la transparència i no advoquen vostés pels secretismes;
  Perque vostes RECOLÇEN amb la conxorxa del PP, que les comisions informatives siguen SECRETES???
  Perque vostes no han fet res amb referència a l´actualització (recaptatòria) dels valors cadastrals al 2011??

  De res val que em diga que no poden perque les seues esmenes mai haurien prosperat, (fa més qui vol que qui pot).
  Sr, Salom, VOSTE I SOLS VOSTE sap que politicament está acabat, i la ciutadania es conscient de que va a ser el proper ALCALDE o TINENT ALCALDE DE CARCAIXENT… això si, amb la conxorxa del PP. La diferència es que eixa conxorxa si que será més que evident davant la ciutadania, ahi no podrà fugir.

  Ara soc jo qui li pregunta a vostè;
  Ahi si que tot valdrà en politica???

  Aquest es l´ultim cartutx que li queda a la recamara, que no dubte sabra vostè rendibilitzar 100%, però una cosa li he de dir: la seua «semi-victòria» serà la «MORT» politica del BLOC a CARCAIXENT.

  Això si…
  «PER FI», i després de 20 ANYS, vostè podrà finalment exaltar el seu «EGO» personal.

  Com sempre, des de es respecte….
  EL XATO

 5. Halo, la conspiració no és una teoria, és un fet consumat, comprovat i corroborat, encara que com veig, és vosté, el que no te ni idea, ni de política local, ni del que és cou en els grans partits, eixos que no son residuals.
  El que ja no cola és el rotllo que Bloc-Compromís faça una política construcctiva a Carcaixent, sabent el que saben, que no és poc. Diuen que volen saber les maniobres del govern municipal en Procarsa, com si no saberen des de fa temps en què consistixen eixes maniobres, disposen d’informació més que suficient per a fer-se una idea del que pasa en Procarsa, per a això no hi ha més que llegir-se les auditories que ens envien cada any i el que es parla en les Comissions Informatives.
  A mi m’importa poc, si té sentit o no, o si beneficia o no al PP o al Bloc la connivència, a qui tinc clar que no ha beneficiat en 20 anys és als ciutadans de Carcaixent, no se qui és més culpable, si el que fa o la que deixa fer i això és el que ha ocorregut (amb actuació teatral inclosa) durant tots estos anys.
  Efectivament, els ciutadans no tenen ni idea de la política local, perquè els han estat enganyant durant molt de temps, amagant TOT el que ocorrix de portes per a dins, com si en l’Ajuntament, es tractara algun tema d’estat, que afectara la seguretat nacional, pues no senyors, jo pense, i ho he pensat des del primer dia, que si com a regidora, tinc dret a la informació perquè els ciutadans em van triar, perquè eixos mateixos ciutadans no tenen dret a saber el mateix que puga saber jo?.
  El que puga pasar en la pròxima campanya, encara que vosté s’encabote, no ho sabran fins que els ciutadans depositen els seus vots en les urnes i li puc dir que preferisc estar en un partit residual, que diu vosté, on ens deixen llibertat per a treballar pel nostre poble, que rebre ordes des de dalt del que, podem o no podem fer, o que ens envien mocions cada dos per tres per instar el govern central o l’autónomic que facen o no facen, alguna cosa i ens passem els Plens discutint d’assumptes que res tenen a veure amb els problemes dels ciutadans de Carcaixent, ni anem a solucionar-ho des d’ací. Per a això servix presentar-se per un partit “gran”?
  Sr. Salom, de cara, de cara, amb els comerciants, no han anat del tot, i vosté ho sap, han utilitzat informació per a posar-se una medalleta, pues que vol que li diga, ni jo mateixa, que disposava de la informació de totes les parts, ho he fet, i inclús vaig defendre al seu grup en la reunió amb els membres de l’Equip de Govern quan van pretendre donar a entendre que el seu grup havia causat una alarma injustificada refint-se a l’acord del mercat ambulant. És açò el que segons vosté, si val en política?
  Han parlat vostés amb tots els representants dels comerciants, han parlat vostés alguna vegada amb ells, a part d’esta, des que va començar la legislatura?
  Sr. Salom quins interessos reals defén vosté? I li pregunte pels de vosté, no pels de Compromís.
  Jo si que vull una renovació de formes, vull acabar amb la casta política i una altra casta que, encara que no s’anomena, també ha contribuït en gran manera a la situació en què ens trobem i són els que han col·laborat amb eixa casta política durant molts anys. Tots sabem que moltes de les nostres administracions, incloses empreses i entitats públiques, són entorns caciquils (vosté mateix està denunciant-ho en este article)  on amb desvergonyiment i prepotència, els polítics corruptes regalen llocs de treball i càrrecs a capritx, la qual cosa amaga una  perillosíssima compra de voluntats a favor de la corrupció, entre altres coses, per eliminar-se d’arrel els principis de mèrits i capacitat establits legítimament com a garantia d’objectivitat, independència i eficàcia de l’administració.  
  El caciquisme de l’enchufisme i la corrupció és una lacra que corroïx a la nostra democràcia.
  Com pot veure, jo tire la pedra però no amague la mà, i li dic Sr. Salom, que en política no DEURIA de valdre tot, però vosté sabrà el que ha hagut d’aguantar, jo per la meua experiència personal, m’ho puc imaginar, encara que sempre estan els que cedixen i els que no cedixen.

 6. Muy bien Ana, si tuvieran vergüenza agacharían la cabeza y se sonrojarían del papel que están haciendo los políticos de Carcaixent.
  alguien puede explicar el porque de unos terrenos que iban a ser destinados a parcelas de «huertos municipales», terminan en manos de PROCARSA y se plantan de granados?

 7. Mareeee meuaaa com esta el pati…!!!
  Paco… sincerament… aço vec que pinta mal.
  Jo ja no sabria si dirte que te presentes o que millor t’en vages a casa…

 8. Creo que para tener cierta idea de las diferencia entre la política constructiva llevada a cabo por Compromís Carcaixent en comparación con la política » destructiva » de UxV Carcaixent , hay muchos ejemplos que podemos utilizar, pero creo que bastará con uno pequeño.
  ¿ Saben los ciudadanos de Carcaixent que los componentes directivos del Conservatorio municipal estaban cobrando una cantidad por dietas igual a la que a la establecida para los concejales ? Y digo cobraban , porque lo han estado haciendo hasta que Calatayud puso objeciones , porque no era correcto que estos señores cobraran cantidades mucho más altas ( cerca del doble) que las que le corresponden a un funcionario ( que es realmente lo que son ).
  ¿ Porqué hemos tenido los ciudadanos que abonar esas excesivas cantidades , cuando no correspondían ? ¿ porqué el bloc- compromis no puso nunca ninguna objeción ? ¿ por amor ? ¿ desde cuando , Sres de Compromís venía ocurriendo esta situación ? ¿ son concientes los afiliados y simpatizantes de esta formación de esta forma de actuar de sus representantes ? ¿ han sido informados en tiempo y forma , o por el contrario se les ha ocultado ?
  Ahí tenemos un simple ejemplo de lo que ha consistido la política de compromís durante mucho tiempo en Carcaixent. Política constructiva = no molestar al PP
  Debe ser que Calatayud no sabe de política , que Calatayud no sabe estar a buenas con la casta de Carcaixent.
  Desde luego , la política llevada a cabo por UxV en Carcaixent se asemeja bastante a la que a desarrollado Compromís en otras localidades , incluso por la que ha apostado Mónica Oltra durante estos años de legislatura. La política llevada a cabo por los miembros de compromís Carcaixent , encabezados por la persona de Paco Salom , no se asemeja en nada a la de sus compañeros de partido ( estos parecen pertenecer a otra galaxia ,más cercana al PP que a la de Compromís ).
  Algunos intentan confundir a la gente , hablan de una teoría de la conspiración de algunos nicks del riberaexpress y lo cierto es que , esa teoría ( como ellos intentan calificarla ) es algo que se palpa en la calle , en el día a día , en las conversaciones de la gente , incluso ha formado parte de la sátira de los monumentos falleros de nuestra ciudad.Es algo real , es algo que se ha podido ir constatando en el día a día . Es muy difícil engañar tantas veces y durante tanto tiempo a los ciudadanos.
  La gente esta pidiendo a gritos RENOACIÓN , pero los políticos de la casta se agarran a su sillón porque en ello les va la vida.No creo que presentar otra vez al Sr Salom como cabeza de Compromís en Carcaixent sea una buena idea porque este señor representa todo lo contrario a una imagen de renovación. Además es la persona menos indicada para llegar a un posible pacto entre fuerzas políticas para desmontar el reino de taifas y corruptela que ha creado el PP. No veo al Sr Salom llegando a poder llegar a un acuerdo con Calatayud , porque esta ya sabe perfectamente de a lo que se ha dedicado este señor en los muchos años que lleva como político. Y no le quepa la menor duda que Carcaixent va a saber reconocer el trabajo realizado por Calatayud y su grupo , lo cual la va a posicionar en un lugar de influencia importante en la política de nuestro pueblo.
  Muchos de nosotros , hoy por hoy , no sabemos que es lo que representa Compromís en Carcaixent , no sabemos exactamente a lo que se han dedicado en estos 3 años de legislatura con 6 miembros dentro de la corporación municipal.No sabemos que futuro nos esperaría con ellos y mucho menos con el Sr Salom como alcalde.Por el contrario si sabemos a lo que se ha dedicado una sola persona como Calatayud: a fiscalizar al equipo de gobierno , a denunciar todo lo que no le ha parecido correcto. Ni más ni menos lo que está demandando cualquier ciudadano que se está dando cuenta de lo que los gobernantes han estado haciendo con su dinero , con el dinero público.
  Con Salom a la cabeza , Carcaixent va a tener muy difícil poder quitarse al PP de encima , más bien lo que se a a conseguir con ello es perpetuar el poder del PP. Salom molestas a Compromis y molestas a Carcaixent , sabemos que es difícil asumirlo y que estarás sufriendo presiones por parte del PP. O lo asumes o , como tu bien sabes , te vas a llevar a Compromis a darse un buen trastazo y , aún peor , llevarás a Carcaixent a la quiebra total ( creo que tu pueblo no se merece que le hagas eso ).

  Sr Salom sus declaraciones siempre van en la misma linea y en ellas se nota a la legua las mano del PP de Carcaixent.
  “està clar que les contractacions són legals, de no ser així hauríem actuat en conseqüència »
  Usted nos quiere dar a entender y da por cierta, la afirmación de que no existe ningún tipo de ilegalidad en la forma en que se realizan las contrataciones en Procarsa. Esto se parece más a unas declaraciones de la propia alcaldesa que a las del máximo representante de la oposición en Carcaixent.
  Y lo «actuar en consecuencia» ¿ nos quiere usted explicar cuando Bloc-Compromís ha actuado en consecuencia , estando usted a la cabeza?

 9. Xeeeeeee, que feia temps que no entrava per ací, perdoneu.

  «la conspiració no és una teoria, és un fet consumat, comprovat i corroborat» diu la meva estimada Ana. Serà que en noticies com aquesta, la del mercaet, correus, la catolica…. ho deixen més que comprovat, veritat? TOC TOC TOC

  «disposen d’informació més que suficient per a fer-se una idea del que pasa en Procarsa, per a això no hi ha més que llegir-se les auditories que ens envien cada any i el que es parla en les Comissions Informatives» Vol dir, senyora Ana, que vosté disposa de la mateixa informació que Compromís (les auditories que nomena) i no ha fet res? No li han semblat rares algunes coses com al grup majoritari de l´oposició? Està faltant als seus votants al no denincuar publicament les irregularitats que ha pogut trobar?

  «tinc clar que no ha beneficiat en 20 anys és als ciutadans de Carcaixent» eixe benefici es pot trobar en actuacions com les del problema amb l´aigua, les reunions que tenen amb els barris… o amb el cost que suposava a l´ajuntament les seves denuncies senyora Calatayud imputada per la justícia?

  «ens envien mocions cada dos per tres per instar el govern central o l’autónomic que facen o no facen, alguna cosa i ens passem els Plens discutint d’assumptes que res tenen a veure amb els problemes dels ciutadans de Carcaixent, ni anem a solucionar-ho des d’ací. Per a això servix presentar-se per un partit “gran”?» Mire Calatayud, tinc la desgràcia de ser un cul de mal asiento i a més curiós, i fins on he arribat a entender, el reglament dels plenaris no llimita les mocions que puguen presentar cada partit, el que vol dir que, les mocions presentades desde valència, no lleven mocions d´interés local. Així que deixe d´utilitzar arguments simplistes i populistes.

  Si és cert que vol una renovació de formes, el que deuría fer es renovar les seves formes d´argumentar i atacar per començar, i demostrar que no és una política que sols es dedica a denunciar accions al jutjat i a buscar la notícia, per que sembla que tot ho faça de «cara a» i no «per a».

  • Xeeeeeee, que feia temps que no entrava per ací, perdoneu.
   jaaaaaaaa jaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

   En 1er lugar quisiera informar a los lectores ( aunque supongo que ya lo sospechaban ) , que el Kako no es que haya dejado de participar en este foro ,sino que sus comentarios no se han considerado conveniente publicarlos por decisión del administrador. Este comentario no es una crítica hacia él , hacia sus decisiones , porque considero que debe tener sus razones y deben estar lo suficientemente justificadas. Nunca se me ocurriría atacar a un medio de comunicación que esté beneficiando a Carcaixent ( mi pueblo), como es el caso del ribera-express ( no como otros que utilizan la amenaza y promueven el posible desprestigio de este medio ).
   Administrador ¿ el Kako ha sido lo suficientemente clarito ? Un guiño.

   Amanida , usted ha dirigido su comentario anterior hacia Calatayud y no va a ser el Kako el que impida a esta SRA darse el gustazo de contestarle en este momento.Pero estese tranquila , que ya llegará el momento.
   jaaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
   Pero si quisiera informarle que ha sido todo un placer para mi , que usted haya introducido el tema de Correos , que está inmerso en el Plan Ruralter , tema que está empezando a ser investigado por la fiscalía general del Estado y por la CEE.
   Noto mucho nerviosismo entre algunos miembros de Compromís Carcaixent y eso no es nada bueno para ellos ( pero buenísimo para Carcaixent TOC TOC TOC). Relájense que estos pueden ser muy traicioneros y hay » gente » que va a utilizar cualquier error del político para utilizarlo en beneficio de su pueblo.
   Aunque también quisiera destacar en su comentario el énfasis que ha puesto usted en » les reunions que tenen amb els barris…» como algo representativo de la política llevada a cabo por Compromís- Carcaixent.
   ¿ Se refiere a esas reuniones que no acude ni el TATO ?
   jaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
   ¡¡¡ Menudo éxito político !!!!
   jaaaaa jaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

   Se habrán dado cuenta los lectores de la moderación con la que me acabo de expresar ( cosa rara en el Kako ) , pero la razón , no es otra , que la de estar guardando fuerzas para la que va a venir. TOC TOC TOC
   ¡¡¡¡ Mañana más y mejor !!!!
   ¡¡¡ No cambien de cana , porque si lo hacen , se lo perderán !!!!!
   jaaaaaaa jaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal

 10. Sra. Amanida, efectivament, les noticies com la del mercat ambulant, correus (Ruralter) o la Catòlica, són precisament tres bons exemples per a comprovar la “teoria”.
  Mire això del mercat ambulant, per a posar-se una medalleta ara, quan han pasat anys comprovant que l’Ajuntament realitzava les seues compres majoritàriament en empreses de fora de Carcaixent i no han fet res, no reunint-se amb els representants dels comerciants en molt de temps, …
  Això de correus (Ruralter-Paisaje), este sí que és un tema interessant, sobretot perquè si les investigacions que està duent a terme la Fiscalia de València i l’Olaf, de moment, en la Zona 5, passen a la Zona 4 i arriben al fons de l’assumpte, podríem tindre alguna sorpresa i algun o alguns ho saben molt bé, de moment, i ja, que el tema està sent investigat, ho deixarem ací. Només una pregunta, per que Compromís-Carcaixent no va voler fer res per a evitar el derrocament de Correus? I no em diguen que, perquè era l’única solució perquè no ens feren tornar una subvenció, perquè ja sabem que això no és així, ni era l’única solució ni hem deixat de córrer el perill que ens la facen tornar en un futur.
  La catòlica, què han denunciat vostés de la catòlica?, van admetre sense mes, les disculpes de l’Alcaldessa sense demanar-li responsabilitats ni polítiques ni de cap altre tipus. I una altra pregunta, quan es va aprovar el projecte ja coneixien vostés a qué s’anava a destinar l’edifici? Es podia construir un edifici públic en sòl públic amb este fi predeterminat? Sabia Compromís-Carcaixent que no hi havia res firmat? Denunciaren algo?
  Com veuen, són tres bons exemples de denunciar (en premsa, clar) temes variats però donant informació sesgada, parcial amb el que difícilment els ciutadans podran crear-se una opinió veraç del tema.
  Si, té vosté raó, jo dispose o millor dit podria disposar de la mateixa informació que Compromís-Carcaixent en relació a Procarsa, l’única diferència és que ells tenen dotze ulls que revisen la documentació i jo només dos. No obstant això, qui li ha dit a vosté que jo no he fet res? ja sap que “las cosas de palacio van despacio”. Si no estic equivocada les irregularitats es poden denunciar públicament, en premsa, on a Compromís-Carcaixent li agrada, però algunes d’eixes irregularitats poden ser presumptes il·legalitats i eixes, a més de en premsa, s’han de denunciar en un altre lloc. I no es preocupe per el cost, que ja saben tots, que ni les meues denúncies, ni les que puga presentar Compromís-Carcaixent li van a suposar cap cost a les arques municipals, hi ha una pòlissa d’assegurances per a cobrir-ho.
  Les mocions presentades des de València no lleven mocions d’interés local, però sí temps.
  Els arguments simplistes, són els que vosté utilitza i l’acusació de populisme és la més socorreguda ultimament davant de la falta d’arguments, mire sinó el que està fent el PP amb Podemos.
  I finalment li diré que el que jo, com molts altres ciutadans, demane és renovació en la política, no de formes. Crec que no he de demostrar res, només pretenc actuar amb sentit comú.

 11. Sra Calatayud nos deja usted perplejos, si cree que en todos estos temas las denuncias y acciones de compromís no son suficientes y por ello avala la teoría de la conspiración, evidentemente difundida por usted, ¿que ha hecho usted con todos esos temas? absolutamente nada o por lo menos el resultado ha sido el mismo ¿eso la convierte en secuaz de la Sra Botella? si, ya sabemos que usted denuncia en el juzgado y que éste le quita la razón y eso nos cuesta dinero y aunque lo pague el seguro como dice usted, la póliza si que se incrementará. Tengo que decirle que se está convirtiendo en una gran política, pero una de esas que nos sobran en este país, con mucha verborrea estéril que dice siempre las verdades a medias según la convenga, con un ego tan hinchado que no ve mas de un palmo de sus narices los problemas de la gente, que necesita desacreditar a los demás para hacerse oír, ninguna propuesta en positivo que de esperanza, ninguna solución, sólo escucharemos de usted lo mal que lo hacen los demás, sólo y tu mas. Cómo dice usted se palpa en la calle que los ciudadanos no queremos ya mas políticos como usted, queremos soluciones, no queremos escuchar lo mal que lo hacen los actuales eso ya lo sabemos y lo sufrimos.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here