AVIVA imparteix un curs de gramàtica valenciana a Alginet

0
431

Finalitzades les classes que l’Agència de Promoció de Valencià de l’Ajuntament d’Alginet ha estat impartint durant aquest curs, ara ha començat un Taller de Gramàtica.

Cal assenyalar que AVIVA Alginet, encara que continua apostant per la classe assistencial tradicional, també ha sabut donar un pas cap a les noves tecnologies a través d’una plataforma informàtica on els alumnes del nivell superior han treballat des de casa els continguts i les classes.

Aquest mes de juliol s’ha començat un taller que, en paraules d’Eva Vázquez, tècnica lingüística responsable d’AVIVA Alginet, té com a objectiu “reforçar els conceptes claus per poder superar les proves de nivell mitjà i nivell superior de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià”.

Les classes, totalment gratuïtes, s’imparteixen dimarts i dijous de 9:30 h a 11:00 h a les aules de la Casa de Cultura.

Sònia Bosch

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here