Un centenar de futbolistes participaren en el III Clínic del Promeses Sueca

0
389

A les instal·lacions del Estadi Municipal “Antonio Puchades” prop de 90 xiquetes i xiquets van gaudir, recentment, d’aquest esport amb els entrenaments específics i personals que els prepararem, amb l’objectiu de millorar i perfeccionar la tècnica individual del futbolista.

En aquest tercer any del CLINIC anomenat “de la base a l’amateur” es treballà el passe, control, conducció, pegada i regat. I per al grup de porters una sèrie d’entrenaments amb l’objectiu de millorar les condicions tècniques i físiques dels porters, així com conèixer el joc i les seves múltiples variables per a poder desenvolupar totes les habilitats dels porters de futbol.
El CLINIC està coordinat i dirigit per el nostre cos tècnic format per;
ü Rafa Navarro (Nivell 3, Màster en Futbol).
ü Arturo Font (Nivell 3, Màster en Alt Rendiment Deportiu, Mestre educació física, Llicenciat FCAFE).
ü Jugadors del primer equip del PROMESES (Nivell 1-2).
Durant les dos setmanes ens van visitar jugadors i entrenadors en actiu David Julio (Nivell III, entrenador del CF Promeses Sueca), Rafa León (Nivell III, entrenador Alberic i juvenil UD Tavernes), Carlos Selfa (Jugador del Almeria B), Xesco ( Entrenador del Cadet Autonòmic UD Alzira), Manolo Castanyo (Nivell III, ex entrenador Silla), David Iznardo (Porter CF Cullera) i Fernando Carpio (Nivell III).

Al finalitzar el CLINIC es va fer entrega ha cada xiquet d’un diploma acreditatiu.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here