Sueca dóna a l’economat de Càritas gran quantitat de productes de neteja

0
333

L’Ajuntament de Sueca ha donat, a l’economat creat conjuntament per les cinc Càritas parroquials de Sueca, una gran quantitat de productes de neteja que s’havien quedat en el magatzem després de produir-se el canvi, el passat 1 de juliol, en l’empresa que realitza el servei de neteja dels edificis i dependències municipals. “El contracte que teníem amb l’anterior empresa de neteja estipulava que, en determinats edificis, la compra del material i productes de neteja anava a càrrec de l’Ajuntament. Ara, el contracte que s’ha firmat amb Eulen S.A. determina que l’empresa es fa càrrec de tot, tant del personal com de la compra dels productes; per això, se’ns havia quedat en el magatzem una gran quantitat de productes sense utilitzar”, ha explicat la regidora de Serveis Municipals, Pilar Moncho.

Després de realitzar-se un inventari, l’Ajuntament ha decidit donar-ho tot a l’economat interparroquial de Càritas, creat el passat mes de gener per a abastir les famílies en situació de necessitat del municipi. En concret, la quantitat emmagatzemada, repartida en diversos lots, suposa més de 40 caixes d’una gran varietat de productes de neteja, des de graneres i recollidors, passant per botelles de fregasòls, lleixiu, netejamobles i un llarg etcètera.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here