Els socialistes d’Alzira i la Ribera li donen el major suport al candidat Pedro Sánchez

2
369
Sánchez amb Aguilar
Pedro Sánchez esta nit en la Rex Natura d’Alzira

El candidat a secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha pogut comprovar a Alzira el suport majoritari dels socialistes de la comarca amb el bany de multituds que li han donat esta nit a la Sala Rex Natura on s’han reunit al voltant de 800 militants i simpatitzants.

Tant l’executiva d’Alzira, en un percentatge del 80% al 20%, com a la comarcal, ésta un tant més apretada -60% contra 40%- ,recolzen majoritàriament a Sánchez front a Eduardo Madina i José Antonio Pérez Tápies en les primàries que es celebraran el pròxim diumenge dia 13.

Sánchez ha besat a mig miler de dones que esperaven, impacientment, l’arribada a la seua taula de l’atractiu aspirant i estretat les mans de la práctica totalitat dels homes que han estat en un segon pla al llarg de tot l’acte.

L’ullet a les dones

El candidat favorit ha guinyat l’ullet, de forma constant, al sector femení al llarg de la seua intervenció; «més que alcaldes en les próxims eleccions vullc alcaldesses», «este partit deu ser el més feminista», «les dones són les que més patixen la crisi econòmica, per aixó farem una llei d’Igualtat».

També ha mostrat la seua complicitat davant els sectors laics i republicans del PSOE; «volem unes joventuts socialistes republicanes, les vullc republicanes». «Cal acabar amb els privilegis fiscals de l’esglèssia, farem una llei de llibertat religiosa».

Tampoc s’ha oblidat dels treballadors; «el primer que farem si guanyem les eleccions serà derogar la Reforma Laboral». «Farem una reforma fiscal socialista i prohibirem les amnisties fiscals».

Complicitat amb els joves

La gent jove també es troba en un lloc privilegiat de la seua agenda; «rejuvenirem el partit i l’organització», «treballarem perquè els joves que han emigrat tornen a Espanya».

I com que l’aparell del PSPV li està donant el màxim suport  s’ha mostrat partidari d’un «refinançament autonòmic perquè València recupere protagonisme i tinga un govern de progrés amb Ximo Puig al capdavant».

En l’acte intervingueren, també, José Luis Ábalos, coordinador de campanya de Sánchez en la província de València i la secretària local del PSPV-PSOE, Isabel Aguilar, qui li assegurà al candidat que «ens aportes il.lusió i hem acertat amb tú».

«Flechazo»

Abans del mitin i davant els mitjans de comunicació li ha tirat un gran cable a la secretària local del PSPV, Isabel Aguilar; «lo mío con Isabel fue un flechazo y contará con todo mi apoyo para que sea alcaldesa de Alzira» revelà Sánchez que va conèixer els dirigents alzirenys durant les passades falles en les que va presenciar una mascletà.

Riberaexpress

2 Comentarios

  1. Menuda renovación jajajaja si ahí están todos los dinosaurios socialistas de la Ribera que llevan 20 años chupando de una teta que han dejado seca.

  2. Me acaban de decir que en la ribera ha ganado Medina, cosa que no me extraña despues de los resultados que tuvo el psoe en las europeas. Por lo que se ve, los ailiados de la ribera ya estan hartos de estos dinosaurios que no se van ni con agua caliente. Solo ver al de la UCD, Pascual, ya se puede ver lo que es la casta del psoe alzireño. Iros ya, hacer el favor a alzira y al socialismo

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here