El govern de Carcaixent fa marxa enrere en el mercat dominical

6
497

L’equip de govern PP-PSD ha tirat enrere la seua decisió, recollida en acta de Junta de Govern (i que Compromís va fer pública recentment), d’instal·lar un mercat tipus rastre en la zona d’Apotecari Bodí.

Des del Grup Municipal Bloc-Compromís, a través del seu portaveu Paco Salom, declaren: “Ens alegrem que, tot i que en Comissió Informativa el regidor de mercat afirmara textualment que el mercat s’havia d’aprovar sí o sí, s’haja reconduït el tema de la millor manera per al comerç de Carcaixent». Salom afirma: «Sabem que la postura de les associacions locals era contrària a la celebració d’aquest mercat perquè hem mantingut diverses reunions des que vam ser coneixedors de la mesura aprovada per la Junta de govern. Per eixe motiu ens resultava inaudit, a més d’inadmissible, que una mesura com la que ens ocupa s’haguera pres sense comptar amb els comerciants locals i sense comunicar absolutament res als grups de l’oposició, en una actitud pròpia d’un govern prepotent que viu d’esquenes al poble».

I és que només després que l’equip de Compromís fera pública la decisió de PP-PSD d’implantar un mercat de cap de setmana en la zona dels voltants de l’Eroski, Botella i alguns dels seus regidors s’ha reunit amb les diferents associacions de comerciants locals i se’ls ha comunicat que han pres la decisió de retirar la proposta i han acusat a l’oposició de crear una alarma sense fonament. Salom comenta: «Diga el que diga la senyora Botella, l’acta és ben clara i l’actuació estava aprovada per unanimitat. Per a nosaltres és motiu de satisfacció que, després de la nostra actuació i de les converses mantingudes amb la mateixa alcaldessa i el seu equip, hagen entés que un mercat d’eixe tipus no beneficiaria en res al comerç local, que ja es troba ben perjudicat per la situació econòmica que fa temps travessem.

Per a Compromís, aquests fets no deixen de ser una mostra més de la descoordinació que impera en el PP. Salom afirma: «Tot i que ells ho neguen, és ben palesa la falta de comunicació entre ells. Hi havia fins a tres postures diferents manifestades per regidors del Partit Popular, tot i que a l’hora de votar tots havien aprovat l’acta que recollia l’acord, que comptava amb el beneplàcit inicial d’alcaldia i del regidor de mercats, com a mínim. Això ens condueix a un altre tema sobre el que ja hem demanat explicacions», Salom continua, «si al final, la decisió final en tots els temes, és de l’alcaldessa perquè no confia en les actuacions dels seus i els desautoritza contínuament, o perquè ningun dels regidors de l’equip de govern s’atreveix a actuar en contra de la voluntat de la Sra. Botella, què va a passar a partir d’ara que tindrem una alcaldessa amb dedicació parcial? Vistos els últims esdeveniments, queda clar que la única interlocutora amb autoritat a l’equip de govern és la mateixa alcaldessa, i ella se’n va dos dies com a mínim a les Corts, ja ens explicarà com pensa fer-s’ho».

Amb tot, Compromís insta a l’equip de govern que, quan abans millor, formalitze l’anul·lació de l’acord aprovat per unanimitat sobre la posada en marxa del mercat i en deixe constància escrita de la marxa enrere en aquest tema.

Compromís per Carcaixent

6 Comentarios

  • Digues-li com vulgues Raul, però si Compromís no ho haguera denunciat segurament, tal i com va dir un regidor del PP (pregunta-li a la teua informadora) el mercat s’hauria aprovat «si o si». Ells saban per qué havia de ser «si o si».

 1. Ara és quant ix Ana i tots els seus pseudònims a dir que Compromís té un pacte de no agresió amb el PP?

  Per que pa mi que els ha fet recular….

  • Raúl ¿ ego los de compromis ? ¿ pero no se ha dado usted cuenta que no les queda nada de eso ? ¿ no ha visto usted que no salen a dar ningún tipo de explicación de sus acciones u omisiones ?
   Pero es que vergüenza tampoco les queda.
   Nos cuentan que los propios miembros del equipo de gobierno municipal son los que no se han puesto de acuerdo sobre la conveniencia de que se monte un mercadillo y , al mismo tiempo , se quieren poner la medallita de que ha sido su actuación la que ha impedido que se lleve a cabo.

   A mi la situación que se ha producido con este tema me parece bastante surrealista , lo cual me hace pensar mal.
   1- Por una parte tenemos al concejal del mercado promoviendo el que venga una empresa privada a montar un mercado , sin contar con la opinión de los comerciantes , vecinos y el resto de ciudadanos , incluso sin contar con la opinión de la concejal de comercio ( esto es muy raro ¿ no les parece ? )
   2- Por otra parte una concejal de comercio , que es miembro de la junta de gobierno firma un acta donde se aprueba por unanimidad el dejar que se monte un mercadillo , o eso , o es que no asistió a esa junta de gobierno donde se aprobó esa decisión.
   Más tarde en una comisión informativa les comunica al resto de la oposición , que esa decisión no se había tomado , que es algo que se había planteado pero que no se había decidido definitivamente nada.
   3- A todo esto la alcaldesa también , supongo , que asistió a esa junta de gobierno.¿ Y que dice la alcaldesa ? ¿ era una decisión definitiva o era algo a decidir ?
   4- Compromis sale a denunciar ese hecho producido , como si a ellos les preocupara el interés del comerciante. Puede , pero es muy poco habitual ver al Bloc preocupado con estos temas , más cuando en la misma comisión informativa contaría con la presencia de la Sra. Calatayud , que además de concejal es la presidenta de la asociación de comerciantes y empresarios más representativa de Carcaixent (ASSECA).
   5- Como yo soy creyente en la teoría de que compromis tiene un pacto de no agresión con el PP , a mi esto me huele a cuerno quemao. Creo firmemente que compromis no se mueve a no ser que tenga el consentimiento y beneplácito de nuestra alcaldesa.
   Así que algo tiene que haber detrás de todo este numerito mediático , más cuando ha supuesto el ridículo importante de algunos miembros de la junta de gobierno.
   6- Sólo nos faltaría que Compromis , en el próximo Pleno municipal , pidiera la dimisión del concejal del mercado municipal
   ¡¡¡¡ Ya sería el colmo !!! Porque nos daría una idea de a que ha venido todo este numerito , que pasaría a poder ser considerado una pantomima más de PP/compromis.
   No se preocupen ustedes que ya nos encargaremos de desvelar los detalles y de las posibles intenciones.

   Sra. Amanida , tenemos 15 años de política constructiva de compromis , tenemos 15 años de pasteleo , tenemos 15 años de amor TOC TOC TOC.
   Como ha denunciado Calatayud ¿ es que compromis ya ha comenzado la campaña a las municipales ? ¿ cree usted que el ciudadano no es consciente de la pasividad de compromis ? ¿ Ana Calatayud , tiene muchos pseudónimos ? ¿ porque no nos dice cuales son y así nos mantiene informados a los lectores de este medio ? ¿ es usted bastante simple , verdad ? jaaaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
   Quédese usted tranquila , que seguro que hay mucha información respecto a las actividades de los grupos políticos que falta por salir a la luz.

   Por cierto , agradezco que el equipo de gobierno haya tenido una reunión con los comerciantes de Carcaixent para poder valorar la conveniencia de montar un mercadillo y que se hayan tenido en cuenta sus argumentos.
   PP= 10 ; Compromis=0

 2. Si si… Amanida; Compromís és el que mes oposició ha fet, son els més guapos i Paco du 14 anys fent una oposició radical contra lola i el seu equip.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here