Al voltant de 2.000 veïns participaran en la Gran Torrà de l’Avinguda de l’Alcúdia

0
275

A poc més de 24 hores de la celebració dels 20 anys de l’Avinguda de l’Alcúdia, els veïns ja s’estan preparant per a la festivitat. La celebració, que s’iniciarà el divendres 11 amb la inauguració de l’exposició “20 anys d’Avinguda”, promet molta festa.

L’Avinguda Antonio Almela s’omplirà de fotografies que mostraran l’abans i el després del tram que dividia el poble en dos. Ara, l’Avinguda unix el poble i també als veïns que aquest cap de setmana es reuniran per tal de celebrar el seu aniversari.

Hui ja hi han al voltant de 2000 veïns apuntats per a La Gran Torrà que tindrà lloc divendres de nit. Nombre que segurament augmentarà fins al moment de la festivitat. Abans de la macrodiscomòbil que tindrà lloc després de sopar, s’estrenarà, a la pantalla gegant de LED , el reportatge “20 Anys d’Avinguda” realitzat per l’ajuntament per a l’ocasió.

També s’espera molta assistència per als actes del dissabte. El matí de jocs per a menuts, i no tan menuts, estarà seguit per la cercavila commemorativa que tindrà lloc a les 8 de la vesprada. A les 11 de la nit, des de la rotonda de l’olivera, començarà el Correfoc dels Dimonis Enroscats de l’Alcúdia que recorrerà tota l’avinguda i, després, en arribar a la Nòria, es farà un espectacle Piromusical al propi monument. La festivitat culminarà amb una revetlla amenitzada per l’Orquestra Nevada.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here