Variada oferta d’oci als estiuejants de la costa de Sueca

0
290

La Regidoria de Turisme i el Patronat Provincial de Turisme València Terra i Mar oferixen la possibilitat de disfrutar del cine en la mateixa platja

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Sueca, amb el patrocini del Patronat Provincial de Turisme València Terra i Mar, oferiran als estiuejants de la costa suecana la possibilitat de disfrutar del cine sense moure la seua hamaca de l’arena. Al mateix temps, durant els mesos de juliol i agost, la Regidoria de Turisme ha organitzat diverses sessions d’esports tan actuals com ara el fitness, spinning, zumba i pàdel beach. A tot això, cal afegir les activitats d’oci programades des de la Regidoria per a l’estiu, que inclouen espectacles variats. “L’objectiu principal és donar-li continuïtat a este tipus d’activitats que complementen l’oferta de sol i platja i, al mateix temps, contribuïxen a dinamitzar l’activitat en restaurants i comerços de la zona marítima”, ha explicat la regidora de Turisme, Manoli Egea.

Pel que fa al cine, s’han programat dos sessions: el dijous 10 de juliol, amb la pel·lícula Gru 2, Mi villano favorito; i el dimecres 6 d’agost, que es projectarà The Croods. L’horari és a les 22 hores i la pantalla estarà instal·lada en l’arena de la platja de les Palmeres, enfront del Passeig Marítim de l’Alguer, entre els carrers Riu Segarra i Riu Montlleó. “El principal objectiu d’estes accions és potenciar experiències úniques en què el visitant interactue, participe i consumisca els productes turístics, gastronòmics i artesanals del nostre municipi”, ha afirmat Egea.

Junt a l’oferta cinematogràfica, la Regidoria de Turisme oferix també els estiuejants de les platges de Sueca la possibilitat de practicar esport en un entorn privilegiat. Durant juliol i agost, s’oferiran sessions de fitness coach, activitat física en grup, dirigides per professionals, en la platja adaptada. Seran els dilluns, en la Llastra, a les 8 hores, i en les Palmeres, a les 9.15 hores; els dimecres, en Bega de Mar, a les 8 hores, i en les Palmeres, a les 9.15 hores; i els divendres, en Platja del Rei, a les 8 hores, i en la Llastra, a les 9.15 hores.

A més, en la platja de les Palmeres s’oferirà: el 12 d’agost, una master class de zumba; el 14 d’agost, una sessió de paddel beach; i el 23 d’agost, una classe de spinning. Totes les activitats són gratuïtes. Per a més informació, es pot consultar en la Toursit Info de Sueca.

Finalment, la Regidoria de Turisme oferirà també en la platja de les Palmeres una varietat d’espectacles musicals els dies 14, 15 i 16 d’agost; així com l’actuació d’una parella de ball, el dia 17 d’agost.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here