El so més valencià a la Lluna del Convent en l’Alcúdia

0
336

 

Unes 250 persones van ser atretes el 4 de juny fins a la plaça Tirant lo Blanc pel so de la dolçaina i el tabalet dels alumnes del Centre Professional de Música de l’Alcúdia.

Celebrant la fi de curs, els 14 dolçainers i els 21 tabaleters del Centre Professional de Música feren un recital per acomiadar-se de l’escola durant l’estiu. Un concert que, en paraules dels mateixos, “és l’expressió de l’estima que tenim per la música, la cultura i el folklore valencià”.

Al llarg de la nit, els alumnes començaren interpretant les peces Mazurka de Trapig, Ja ve Cento, La Reina estava malalta, El xupinazo, Ball dels gegants d’Ontinyent, Més m’estime una llauradoreta, Ara i Danza de l’Osu. A continuació, la Colla la Rosca va interpretar els pasdobles, El matiner i el So d’Agullot, els correfocs Diable Verd i Larides, també l’obra per a Concert Quadern de Dénia i les marxes mores Jussà-Al-Saqàliba i Paullabel. Per finalitzar, els alumnes junt amb la Colla la Rosca interpretaren Les penes un arranjament de X. Richart.

La Colla la Rosca va voler agrair a l’Ajuntament i a l’Alcalde, Robert Martínez, el seu suport tant als alumnes com en l’organització d’activitats, així com la cessió d’instal·lacions.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here