Calatayud denuncia que el govern de Carcaixent «seguix» sense aprovar el pressupost de 2014

6
412

Ana Calatayud, portaveu del grup municipal, Units per València, assenyala que “és verdaderament vergonyós que estem en el mes de juliol i encara no sabem res dels comptes municipals, quan haurien d’haver passat per ple abans de que finalitzara l’any 2013”.
Des del grup municipal Units per València es considera que el fet de no haver aprovat encara el pressupost de 2014 mostra la irresponsabilitat de l’equip de govern i evidència que no té la capacitat d’elaborar i executar uns pressupostos que donen resposta a les necessitats econòmiques i socials del municipi, la qual cosa demostra, una vegada més, la seua falta de compromís amb la ciutadania.
En el passat Ple, Units per València, va exigir a través d’una moció la presentació immediata de l’esborrany de pressupost per al 2014 i l’establiment d’un calendari per a la preparació dels pressupostos del 2015. La moció, com no podia ser d’una altra forma va ser rebutjada pels vots del PP-PSD.
UxV, recorda que l’Equip de Govern ha estat prorrogant els pressupostos de l’exercici 2010 durant tres anys seguits i que els del 2013 els van aprovar al Novembre del mateix 2013, evidenciant així, que més que uns pressupostos eren un quadre de comptes del gastat i ingressat durant l’exercici.
Ana Calatayud insistix en “l’absència del projecte de pressupostos per a 2014” i remarca la seua preocupació perquè la falta del mateix “mostra la inacció i falta de gestió de l’equip de govern; i ho atribuïx a l’abandó de les seues funcions per part de l’alcaldessa i que el PP municipal està més centrat en els seus embolics interns que en les seues obligacions de gestionar i resoldre els problemes dels ciutadans” i afig que “cal ser més humil i treballar pel bé municipal, no pel bé propi”.
Per a UxV, una de les conseqüències de no haver tingut des de l’inici de la legislatura uns pressupostos a temps i haver de prorrogar sense adaptar a l’actual situació, han sigut les freqüents modificacions de partides pressupostàries, que ple després de ple i fruit d’uns pressupostos desfasats, després d’anys i anys de mentides a l’hora de quantificar les previsions d’ingressos, que mai es complien i no ajustar els gastos als mateixos: van derivar en l’exercici 2009 en l’aparició d’al voltant de 3 milions d’euros de factures per pagar, que van obligar a endeutar-se per esta quantitat.
A hores d’ara, “desconeixem les intencions concretes de l’equip de govern, no sabem quan pensen presentar les xifres, ni quals puguen ser les prioritats a l’hora d’executar-les”
Per a la regidora d’UxV, “la senyora Botella, ha perdut ja fa temps, tota credibilitat, està originant incertesa entre funcionaris i veïns del municipi sobre el futur del consistori i l’establiment d’un pla estratègic econòmic i social”. “Hem de saber on estem econòmicament i de quins recursos disposem, perquè sense això, no es pot gestionar responsablement res.”
La portaveu del grup municipal d’UxV, Ana Calatayud, va assegurar “el més rellevant és que queda demostrat, que la nul·la gestió econòmica reflectix que no hi ha model de ciutat, ni full de ruta, i així li va a Carcaixent».

6 Comentarios

 1. Todo lo que dice Ana, es la verdad, donde está la Lola que trabaja por su pueblo, mentiras y enredos son los que maneja esta señora, el equipo de gobierno y los que ocultan el estado actual de Carcaixent. Esperemos que los Carcaixentins se den cuenta y afinen la puntería en las próximas elecciones.

  • Voluntario: «¿los que ocultan?»

   Per qué no repasses hemeroteques, actes de plenaris … i mires, t’enteres, i de pas deixes de manipul·lar i/o mentir? Igual descobreixes que alguns d’ eixos arguments ja estan dits i redits amb anterioritat al 2011, i després també.

   Ah no, no és això. Ja no recordava que per a vosaltres «en política val tot» (ella dixit)

 2. Lo que nadie podrá negar nunca es la perseverancia y capacidad de trabajo de la Sra Calatayud , aptitudes que forman parte de la responsabilidad que usted tiene con Carcaixent.
  Tengo que ser franco y reconocer que el Kako sería incapaz de aguantar rodeado de tanta irresponsabilidad , mediocridad e incapacidad en el Consistorio municipal ( aparte de algunas cosas más ).
  Si no hay proyecto político , si no saben que tipo de futuro quieren para Carcaixent ¿ que presupuesto quieren que confeccionen ?.Cuando una Lola Botella pacta con una persona tan responsable como es Juanito ¿ que espera usted de esta gente ? ¿ cuales son sus intenciones ?. Esto ya hace mucho tiempo que sabíamos que acabaría en un desgobierno , en » dame pan y llámame tonto «.
  Si ha ello le sumamos el papel de la oposición representada por los chicos de compromis ( que ,ni están, ni se les espera hasta la próxima campaña electoral TOC TOC TOC ) ahí tienen ustedes lo que va a ser Carcaixent en el futuro ,cuando las decisiones políticas dependen de esta gente.
  Al menos se respira un poco de tranquilidad sabiendo que en el PP se huelen aires de renovación con la aparición del nuevo equipo de Ferrer
  jaaaaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  Aunque hay que contar con lo que se puede desprender de ese dicho que afirma » más vale malo conocido sin mirarle el diente »
  jaaaaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

 3. El que més m´extranya és que Ana no culpe a Compromís de que els presupostos no estiguen¡¡¡ TOC TOC TOC

  M´has decebut molt Ana.

 4. Els comentaris de la Sra. Botella en el Levante no tenen desperdici.
  Diu: «se trabaja en la elaboración del presupuesto y destaca LA MEJORIA EN LAS CUENTAS DEL AYUNTAMIENTO en los últimos años» y le pregunto: Se refiere, con esta mejoría, al incremento de los ingresos municipales debido básicamente a la aplicación del «CATASTRAZO» desde el 2012?, porque por otra cosa ya les digo yo que no hubieran mejorado nada.
  Dice: «que quiere mantener la «productividad» que cobran los empleados públicos, AUNQUE CHOCA CON PRECEPTOS LEGALES y por eso tenemos que hacerlo bien para que no nos lo echen para atrás» y pregunto: ¿qué es lo que tiene que hacer bien?
  Igual que atribuir la falta de pressupost als canvis en la Secretaria i Intervenció en l’Ajuntament, em pareix intolerable, primer perquè els pressupostos havien d’haver-se aprovat abans de finalitzar el 2013 i que jo sàpia els canvis s’han produït, ja en el 2014, i segon perquè no són els tècnics els que han de confeccionar o decidir els pressupostos municipals, és l’Equip de Govern. Estem apanyats!!!
  Sr./ra. Amanida, Compromís va votar a favor de la moció.

 5. Nos han metido un «CATASTRAZO», cuan do el valor del suelo y de las viviendas han bajado un 48% en Carcaixent, han suprimido servicios imprescindibles y necesarios que están ocasionando serías consecuencias (desratización, limpieza viaria, ayuda domiciliaria, etc.etc. Y se atreve a decir que han mejorado las cuentas del ayuntamiento, dese una vuelta por la planta baja y verá con que desprecio se trata a los contribuyentes, con su invento de «Ventanilla Única», es un verdadero desastre.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here