Festa gran als carrers d’Alginet amb el II Aplec de Danses

0
307

Alginet acollirà este dissabte a partir de les 7.30 h de la vesprada el II Aplec de Danses a l’Estil de la Ribera, organitzat pel Quadre de Balls Populars d’Alginet i per l’Associació d’Amics i Amigues de les Danses a l’Estil de la Ribera.

Una trobada on participaran pobles com Riola, Torís, Sueca, Real, Algemesí, Benimodo, Benifaió, Carcaixent, Cullera, l’Alcúdia, Requena i, és clar, Alginet.

Dissabte, 5 de juliol, a partir de les 19.30 h tindrà lloc la trobada a la porta de l’Ajuntament i es farà una cercavila per fer les danses pel recorregut marcat. A més hi haurà una mostra de balls riberencs per part dels pobles participants i un sarau.

Enri Rincón, presidenta de l’Associació Amics i Amigues de les Danses a l’Estil de la Ribera, explicava que “aquest any tenen dos pobles més, Benifaió i Benimodo, que s’han adherit a la nostra tasca de difondre i posar en valor les modalitats de ball de les danses comarcals”. Amb l’aplec “apostem per la cultura comarcal i les danses pròpies i el seu interés perquè els passos i les melodies dels nostres pobles no s’obliden o siguen substituïts per models d’altres comarques”. L’any passat va ser el primer aplec i es va celebrar a Riola” afirmava Rincón.

Sònia Bosch

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here