El Xé Mulla’t pel Xúquer a l’Assut d’Antella

0
369

El dissabte 12 de juliol celebrem el Xé MULLA’T PEL XÚQUER a l’Assut d’Antella. Per desè any consecutiu celebrem el “Dia Europeu del Bany en els Rius” per reivindicar, juntament amb milers de ciutadans i ciutadanes europeus que millore la qualitat dels nostres rius. A Europa aquesta celebració s’anomena el Big Jump.

Ens concentrarem a l’Assut d’Antella  per llegir un manifest i banyar-nos en el Xúquer a les 11:30. Un any més reivindicarem més zones de bany en els rius i que es fixen i respecten els cabals ecològics dels rius. Després de la remullada hi haurà una “picadeta” per tothom. Si voleu dinar amb nosaltres, hem preparat un dinar, per al voltant de 12 euros. Podeu enviar un correu fins el dijous 11 a xuquerviu@hotmail.com o cridar al 655833540 (Roger).

Us adjuntem el cartell del Mulla’t per a que feu difusió del mateix a través del correu electrònic, facebook, twitter, blog…

2- SOPAR I FESTA DE XÚQUER VIU

El divendres 18 de juliol celebrarem el IXé SOPAR POPULAR I FESTA DE XÚQUER VIU a l’Alcúdia. Aquest any el sopar popular i festa tindrà lloc a la Plaça Tirant lo Blanc de l’Alcúdia, a partir de les 22:00. Sobre les 23:00 tindrà lloc el lliurament de la IXª edició dels Guardons de Xúquer Viu “Aigua Clara” i “Tarquim Pudent”; i, a continuació, gaudirem de l’actuació de Toni de l’Hostal, Dani Miquel i Òscar Briz que ens faran passar una bona estona.

Pròximament us enviarem més informació. Aneu a reservant eixe dia per anar a l’Alcúdia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here