Almussafes honra als seus joves esportistas

0
244

La VI Gala Jove de l’Esport reunix a les 88 jóvens promeses del municipi

La sala d’actes del Centre Cultural d’Almussafes ha acollit la sexta edició de la Gala Jove de l’Esport, cita oficial organitzada des del consistori municipal, a través del seu Consell Municipal d’Esports. Durant l’acte públic, presidit per l’alcalde, Albert Girona, i el regidor d’Esports, Carles Grancha, s’ha reconegut oficialment a un total de 88 jóvens esportistes de la localitat, menors de 16 anys, que han destacat pels seus èxits durant la passada temporada. El pati de butaques ha reunit familiars, amics i companys esportistes, els que han viscut en primera persona el desenrotllament de la gala homenatge a les jóvens promeses de l’esport de la localitat.

A les 18 hores s’ha inaugurat l’acte esportiu, que ha estat amenitzat per diferents exhibicions, en les que han participat les gimnastes del Club Esportiu de Gimnàstica d’Almussafes, el grup de funky del pavelló Poliesportiu i altres jóvens gimnastes d’Almussafes.

No obstant això, els verdaders protagonistes de la gala han sigut els jóvens esportistes de la població que han tancat la temporada amb grans resultats i que han aconseguit copar bona part dels podis provincials i autonòmics, i inclús d’àmbit nacional. Els 88 homenatjats han rebut els corresponents diplomes i detalls commemoratius de la mà del president de la corporació i del regidor d’Esports, a més de pel propi president de cada un dels clubs representats.

Els primers a pujar a l’escenari han sigut els jóvens esportistes representants dels clubs locals. Carolina Encreuaments, Enya Sospedra, Mireia Simón, Lluna Magraner, Elena Grau, Sandra Vayá, Ainhoa Vila, Yaiza González, Beatriz Baldoví, Clara Martínez, Claudia Beltrán, Isabel Tercero, Janire Nicolás, Lucía Gil, Arianna Luz, Neus Saiz, Claudia Sospedra i Tania Lázaro han representat amb honors al club de gimnàstica rítmica. Els catorze jugadors de l’equip Aleví B de l’Almussafes Club de Futbol, guanyadors del II Torneig Homenatge a Salvador Catalá Talens de Carcaixent i classificats entre els primers llocs del seu grup en la Lliga de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana també han rebut el corresponent homenatge públic per part del Consell Municipal d’Esports.

Els tenistes Manuel Belda, Aaron Mompó, Alex Llopis, Andreu Favá, Carles Ferrá, els germans Cecilia i Cèsar Vilanova, Elena Magraner, Enma Ordás, Ferrán Martí, Gabriel Soriano, Hugo Jorquera, els germans Jaime i Luciá Buades, Laura Martínez, Manuel Belda, María Royuela i Óscar han deixat ben alt el llistó del Club de Tennis. També han destacat les dotze jugadores de l’equip aleví femení del Club de Básquet Almussafes que s’han proclamat terceres de la Comunitat Valenciana i els nou jugadors de l’equip infantil masculí, que han obtingut el títol de subcampions en el trofeu federació.

Per la seua banda, el club de Pilota Valenciana ha estat representat pels jóvens pilotaris Lluís de la Vega, David Alemany i Carlos Gómez.. Finalment, els arquers María Gómez, Ferrán Rodrigo, Raúl Miralles, José Ángel Arnás, Llorenç Martí, Roberto Cañibano, Edgar Ferris, María Miralles, Guzmán Mezquita i els germans Joel i Noel Aguilar han omplit d’èxits al Club de Tir amb Arc d’Almussafes.

Amb posterioritat, han rebut el corresponent homenatge diferents esportistes naturals d’Almussafes que militen en clubs forans. De fet, s’han convertit en protagonistes les gimnastes Ruth Rodríguez, Teresa Garulo i Andrea Orellut, així com el corredor Aaron Polanco, en possessió de la llicència de pilot nacional en la categoria juvenil i sext en el Bressol de Campions del passat any en la categoria Fonda CBR 250 R.Tots ells han tancat el quadro d’honor de la gala, amb la que s’ha clausurat el programa d’activitats del Mes de l’Esport d’Almussafes d’enguany 2014.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here