Bon final de la temporada atlètica a la Ribera

1
427

A punt d’acabar la temporada atlètica, dos dels atletes del C.A. La Ribera s’han desplaçat fins Huelva per competir en el campionat d’Espanya cadet a l’aire lliure, els dies 28 i 29 de juny.
Alex Benavent, despres de una temporada multidisciplinar de combinades, bots y cros, acabava competint en la prova de 300 metros tanques, on a pesar d’una bona carrera quedava fora de la final; l’altre cadet, era Marc Doménech, que pese a tindre altres opcions, competia en la difícil prova dels 1500 metres obstacles de final directa, prova en la que finalitzà en la novena posició i on es va batre el record d’Espanya.

En Torrent es disputava també el autonòmic juvenil, on destaquem la gran actuació de l’atleta de l’Escola d’Atletisme de la Rabosa Toni Montalvá, que competint amb el Platjes de Castellò aconseguí la medalla de plata en llançament de pes i la de bronze en  Disc. També destaquem la cinquena

Marc Domènech

posició d’Ivan Gomez en  pes i huitena en disc.

Hem de destacar també la gran actuació de l’atleta de l’escola del C.A. La Rabosa, i ara militant en el Torrent, Clara Doménech, que competia el dissabte en la lliga de primera divisió dones en terres aragoneses de Monzón, Osca; on aconseguiren el cinqué lloc i la permanència en primera.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here