La falla Las Muntanyeta de Carcaixent organitza un campionat de dards

0
302

La falla La Muntanyeta de Carcaixent organitza el seu II Campionat de Dards. L’event que se celebrarà el proper dissabte 5 de juliol, a partir de les set de la vesprada, reunirà a un nodrit grup de jugadors de Dards de la comarca. Les partides es jugaran en el casal de la falla, ubicat en el carrer Francesc Pons, 79-baix (tot just al costat del Centre Comercial Ribera del Xúquer) de la ciutat riberenca,.

Les inscripcions que es realitzaran de sis a set de la vesprada donaran pas al campionat, que comptarà amb la presència de membres de la selecció espanyola de Dards, els quals visitaran Carcaixent de la mà de la falla La Muntanyeta.

Els participants podran distribuir-se entre les categories establertes: principiants, segona, primera i màster. Cada categoria té assignat uns premis econòmics per als guanyadors.

Amb aquesta activitat, la falla La Muntanyeta dóna la benvinguda a l’estiu i comença el seguit d’actes a realitzar que conduiran la comissió fins a falles.

David Vidal

Carcaixent

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here