EU considera insuficients les 30 places concedides per al menjador escolar d’estiu a Algemesí

0
253

Tot i que segons fons consultades, l’Ajuntament havia demanat 60 places i la possibilitat de utilitzar dos col·legis per posar en funcionament durant els mesos d’estiu els menjadors escolar, al final sols podrem disposar de 30 places i un sol col·legi, al barri del Raval, que amb quasi tota seguretat no cobrirà la demanda.

Pere Blanco, portaveu del grup municipal d’EUPV a l’Ajuntament, opina ‘que segons les dades de distints organismes internacionals, la crisi ha deixat que hui al nostre país tinguem que parlar de necessitats imperioses per a les famílies, especialment per als més menuts, essent el risc de pobresa al País Valencià més del 25% i que quasi amb tota seguretat al nostre poble siga encara major, ja que superem la mitjana d’atur, per aixó volem reclamar una implicació més profunda de les distintes administracions, especialment l’autonòmica i la diputació, però també la del nostre Ajuntament’.
El nostre Ajuntament no pot consentir una mesura com aquesta i deu fer tots els esforços al seu abast per pal·liar el problema, que és pot trobar agreujat als mesos de l’estiu, en que els xiquets i xiquetes no aniran a escola. Pere Blanco, continua opinant ‘que es deuen oferir al menys 60 places i dos col·legis, el Salvador Andres i el Ribalta, tal i com era la proposta inicial de l’Ajuntament’.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here