Els dies 17 i 18 de març junt el 10 d’octubre, seran festius en el pròxim curs escolar d’Alzira

0
408
El Consell Escolar durant la reunió d’ahir

El Consell Escolar Municipal va aprovar, ahir, les festes locals d’Alzira per al pròxim curs escolar recollint la proposta majoritària dels respectius centres, havent escollit els dos dies, previs a Sant Josep, és a dir, el 17 i 18 de març junt el 10 d’octubre que en el 2015 cau en divendres i permetrà fer un llarg pont aprofitant la celebració de la Diada dels Valencians.

Pel que fa al procés d’escolarització es troba «tot resolt» pel que fa a l’educació en Infantil i Primària, mentre el pròxim 4 de juliol es coneixerà la baremació en Secundària. A este respecte la regidora d’Educació, Anabel Juárez es va mostrar satifeta perquè, «Alzira no ha perdut cap unitat educativa».

Beques de menjador i intercanvi de llibres

En el capítol d’ajudes al menjador escolar, l’Ajuntament té previst «rebaixar la puntuació» que marque la conselleria, cosa que enguany encara no ha fet i la intenció del govern local «és la d’ampliar les beques locals» segons manifdestà Juárez.

D’altra banda les Ampes dels centres que facen intercanvis de llibres rebran una subvenció total de 18.000 euros, després de valorar de forma «positiva» els resultats del darrer curs.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here