L’última obra d’Albena Teatre, «M’esperaràs?» i Carles Alberola profetes en la seua terra

0
611
Carles Alberola anit al Gran Teatre

Prop de 700 espectadors quasi ompliren, anit, el Gran Teatre per veure el director, actor, guionista i autor d’Alzira, Carles Alberola amb la seua última obra; «M’esperaràs?,  publicada per Bromera, que va guanyar el Premi de Teatre Palanca i Roca Ciutat d’Alzira. Un muntatge que manté la ironia i l’estil inconfusible de l’autor, Carles Alberola i de la companyia Albena Teatre.

La representació s’ha fet esperar donat que estava prevista estrenar-se el passat hivern a la capital de la Ribera però la malaltia d’una actriu va endarrerir la seua ficada en escena fins ahir amb la que es tancava el XXVI Encontre de Teatre a l’Estiu. Però el nombrós públic es va entregar a l’actuació de Carles Alberola, Alfred Picó, Rebeca Valls i Cristina Garcia davant el el viver d’emocions i situacions divertides, que engrescaren els espectadors.

La d’anit és la representació número 30 de «M’esperaràs», que ha trionfant al teatre Talia de València amb 25 escenificacions, a més de passar per la Mostra de Teatre d’Alcoi, pel Festival de l’Horta i per la pressó de Picassent. Sí, sí pel centre penitenciari on, el passat dimecres va tindre «una sorprenent acollida» segons el productor d’Albena Teatre, Toni Benavent.

Productor que assegurà a Riberaexprss, el jurat dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira va tindre «bon ull» en guardonar esta «divertida comèdia», ckom ho demostra que la resposta dels espectadors està essent «estraordinària».

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here