Naix a Alzira la penya madridista Juan Beteta en homenatge a l’exàrbitre de futbol sala

10
1087

La família felicitant a un emocionat Beteta

Més de 70 aficionats al Reial Madrid han presentat esta vesprada a Alzira la penya madridista «Juan Beteta» en un acte més que emotiu al que han assistit els penyistes junt familiars i amics del reconegut exàrbitre de la lliga nacional de futbol sala.

Beteta ha sigut rebut al bar, Food & Beer, on s’ha fet la presentació amb l’himne del Reial Madrid i amb una tancada ovació de tots els presents. Allí han plorat fins les parets del

Juan Beteta durant la presentació de la penya

recinte decorat amb nombroses pancartes i banderes madridistes.

La fundació de la penya ha sigut tota una sorpresa per a Beteta que s’ha emocionat un montó davant les nombroses mostres d’estima rebudes. A més de regals molt significatius pera ell com una camiseta de la «Décima», entre d’altres. Les paraules del president de la penya i un vi d’honor han tancat la presentació d’esta nombrosa penya futbolística que porta el nom d’un reconegut esportista i madridista.

Un video amb moments familiars i esportius de Beteta ha ficat el cor en un puny a l’homenatjat i a tots els presents.

Riberaexpress

10 Comentarios

 1. asegut un acte memorable agrair a toxs en nom de la peña que axa segut un acte entrañable per a juan y agrair a riberaexpres la seua asistencia

 2. Sencillo y emotivo acto, para la inauguración de una peña cuyo presidente de honor bien merece. Modélico y ejemplar comportamiento de todos los asistentes

 3. No hi han paraules per agraÏr a tots els intengrants d’aquesta nova penya, per el dia tan especial que li feren passar a tota la nostra familia i en especial al meu germà Juan,
  Esperem que tot l’esforç i treball que esteu fent, ens siga recompensat en moltes altres alegries i triomfs.
  Com va dir la meua filla ixa vesprada tocava dir «Hala Madrid»
  Gràcies a tots

 4. Porte molts anys fent periodisme i no recorde que mai m’emocionara tant fent una notícia.
  Enhorabona als penyistes per la iniciativa i l’organització de l’acte i especialment a Juan, impecable com a persona i esportista.
  Tot i estar molt lluny de ser madridista, Visca la Penya Juan Beteta

 5. Me sumo a todo lo comentado hasta ahora, creo que el acto salio muy bien en terminos generales, la Peña lleva el nombre de una gran persona y ha de se el espejo en quien ha de fijarse (deportividad, rivales que son amigos, respeto y madridismo, etc…) para que sea muchos años un lugar de encuentro abierto para todo el que quiera estar.
  Agradecer por supesto a TODOS los peñistas su colaboracion, la famlia y amigosde Juan, a los asistentes y desde luego a Riberaexpress por su atencion.
  Gracias a todos.

 6. Graçies a tots per el moment d felicitat q m han fet pasar, ha segut molt bonic i molt emotiu, per els penystes q hi haven no se esperaven menys d ells. Gran persones y grans madridistes. També vuic agrair i felicitar a Ribera Express per la gran informaćio que ha donat.

 7. La celebracion de la inaguracion y el pedazo homenaje que le hemos hecho a Juan es poco para lo que se merece,y nosotros como Peña nueva vamos a darlo todo para ser cada vez mas grande y llevar este nombre PEÑA MADRIDISTA JUAN BETETA por todas partesbien orgullosos.Gracias tambien a la cobertura de esta noticia por parte de los medios alli presentes.

 8. Que orgullos em sent de coneixer a un mestre de l’arbitratge com el sr. Beteta en el cual he tingut el plaer de compartir canxa de joc… Un fort abraç i la meua enhorabona.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here