Tomás Ruiz un xiquet de 16 anys que ja pot amb 132 kg

0
531
La família rendida als braços de l’haltera
Maria tampoc s’escapà de la força del seu germà
Elena Bastidas amb Tomás Ruiz

Iaios orgullosos dels èxits del seu net
Tomás Ruiz alça la seua germana Alba

Un xaval de 16 anys acabats de complir, Tomás Ruiz, que sols pesa 69 kg es capaç d’alçar 132 kg en la modalitat de dos temps. «Reunix totes les qualitats que requerix un campió», ha manifestat jui el seu entrenador Julián Perea, després que el seu pupil fora rebut per l’alcaldessa d’Alzira en el Saló Noble de l’Ajuntament davant els èxits esportius aconseguits a nivell autonòmic i nacional per este jove i prometedor haltera.

«És un alçador que té molta xispa i una gran energia, a més de no tindre por a res» confessa Perea a Riberaexpress i afegix «té la classe de Llorenç Carrió». No és queda enrere, Mª José, la mare de l’homenatjat a l’hora de piropejar al campió; «és noble, amic dels amics i molt fidel», mentre Tomás alça com si foren plomes a les seus germanes, Maria i Alba que pesen molt menys que la millor marca júnior d’Espanya, 132 kg en dos temps que junt els 105 kg que aconseguix en arrancada fa un total olímpic de 237 kg.

Bastidas també s’ha mostrat «orgullosa»  pels «èxits i el futur prometedor» d’este esportista alzireny que ha estudiat, enguany, el quart curs d’ESO al col.legi Sagrada Família.

Enguany s’ha proclamat Campión Júnior de la Comunidad Valenciana així com de la categoria sub17. A nivell nacional ha aconseguit tres medalles de plata en el campionat júnior i va quedar  5é classificat a nivell nacional y 7é en el Campionat Europeu sub 17.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here