El PP de l’Alcúdia acusa el govern local «d’asfixiar» els comerços del centre

0
462
Oreto Segura

El Partit Socialista de l’Alcúdia i Compromís han demostrat una vegada més que governar per a tots els queda gran, i que prefereixen ignorar qualsevol proposta que no entre dins dels seus esquemes de govern, malgrat beneficiar a molts veïns i comerços.

 Així ho van fer saber a l’últim ple, al votar contra la moció que va presentar el Partit Popular per a recolzar el comerç del nucli urbà mitjançant una flexibilització de la zona peatonal. L’objectiu d’aquesta proposta era promoure el comerç del centre mitjançant la baixada, en horari comercial, de la pilona que impossibilita el pas de vehicles, donant resposta a les demandes de molts comerciants que no poden entendre que l’equip de Govern socialista li done més importància a un aspecte estètic del poble que als negocis i a les persones.

L’únic argument amb el que el partit socialista va intentar justificar la seua negativa es que la proposta no s’ajusta al “model ciutat” que ells volen per a l’Alcúdia, deixant clar que no tenen interès en donar resposta a les demandes que molts veïns venen reclamant durant anys.

 La portaveu del Partit Popular, Oreto Segura, va recalcar que per a gestionar un ajuntament es deuria saber escoltar a la gent i aprendre a conciliar postures aplegant a un acord entre diferents propostes, i va criticar que dient “NO” a tot, sense negociar o escoltar a la gent, és caure en la política del borreguisme autòmata, en la que no caben concessions.

 Amb tot, el Partit Popular va intentar defendre les demandes dels comerciants, però pareix impossible entendre per què els socialistes de l’Alcúdia i Compromís volen defendre una estètica (que sols aprecien ells) aïllant als comerços del centre, asfixiant les seues possibilitats de créixer i de crear llocs de treball.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here