La ministra de Foment promet a Baldoví la seua «implicació» en l’encreuament de Favara

0
408

Compromís, a través del seu diputat Joan Baldoví, aconsegueix que la Ministra de Foment s’implique en donar una solució urgent a l’encreuament de la N-332 a Favara

El passat dilluns 23, a la localitat de Favara, va tindre lloc una concentració de regidors, regidores i simpatitzats de Compromís de les dos Riberes. L’ encontre tingué lloc exactament en l’encreuament de la nacional N- 332 i el carrer Ronda de Antonio Molina.

Aquesta reunió ha estat necessària, al conèixer, arrel de les Mocions presentades per Compromís als Ajuntaments, que ni la Diputació de València ni el Ministeri de Foment tenen previst fer res al respecte.
Compromís de la Ribera Alta i Compromís de la Ribera Baixa, necessiten trobar una solució al greu problema d’embossaments i accidents que des de fa anys està patint el poble de Favara. Concretament i, indirectament, tots els veïns de les poblacions pròximes al poble així com aquells vianants que utilitzen la nacional N-332 o la comarcal per desplaçar-se a les seues destinacions.
S’ha de dir, que en els últims anys, este problema ha anat en augment ja que per a accedir a l’hospital de La Ribera és d’obligació passar per l’interior de la població favarera.
Davant la immobilitat del PP de Favara per donar solucions immediates al greu problema, Compromís ha comunicat al seu diputat, Joan Baldoví, l’assumpte, qui, ràpidament, ja s’ha reunit amb la Ministra de Foment, Ana Pastor i amb el secretari general d’infraestructures , Manuel Miño.
La Ministra, Ana Pastor, ha promés al nostre diputat de Compromís la seua implicació en el tema i en breu, segons la Ministra, es ficarà en contacte amb l’alcalde de Favara per poder donar una urgent solució al tema.
Cal recordar que, governant Compromís ja va previndre urbanísticament la construcció d’una redona per rebaixar el trànsit, però ni el Ministeri de Foment ni la Diputació de València tenen pressupost econòmic per tirar endavant unes obres menors que no solament evitarien embossaments de trànsit, sinó el més important, els terribles accidents que estan provocant.

Sectorial d’Infraestructures
Compromís Ribera del Xúquer

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here