Les platges de Sueca recuperades de la nit festiva de Sant Joan

0
433

A les set d’este matí ha finalitzat el dispositiu especial de neteja de les platges de Sueca, que la Regidoria de Serveis Municipals ha posat en marxa després de la celebració de la nit de Sant Joan. Els 21 operaris que han treballat esta nit, junt als dos tractors remolc, una pala frontal, una retroexcavadora i dos màquines neta-platges, han deixat a punt l’estat de l’arena després d’arreplegar, en poques hores, deu tones de fem. La zona de major concentració s’ha registrat en les Palmeres per la celebració d’una discomòbil. I és que les platges de Sueca van tornar a congregar ahir a centenars de persones que van acudir fins al nostre litoral per a complir amb el ritual de benvinguda a l’estiu.

Donada l’afluència de persones que s’esperava, la Regidoria de Sanitat va preparar també un dispositiu especial d’atenció sanitària, des de les 21 fins a les 3 hores, amb el servei d’una ambulància atesa per un metge i un ATS, així com la col·laboració dels membres de Protecció Civil. La Regidoria de Festes va oferir, cap a la mitjanit, el tradicional castell de focs d’artifici de la Pirotècnia Ricardo Caballer; i la Regidoria de Turisme va organitzar, en el mateix passeig marítim, una discomòbil, a més d’oferir un servei gratuït d’autobusos per a poder desplaçar-se des de Sueca fins a les

Nit de Sant Joan

Una de les platges este matí

seues platges. Per la seua banda, la Regidoria de Seguretat Ciutadana va posar en marxa també un dispositiu especial reforçant el servei ordinari de la Policia i mantenint a totes les unitats patrullant, tant en el nucli urbà de Sueca com en la seua zona marítima. En total, van participar en el dispositiu 36 membres de la Policia Local de Sueca i de la Guàrdia Civil de la Comandància del Puesto de Sueca, i 21 membres del Grup de Reserva i Seguretat de la Guàrdia Civil (GRS). La nit va transcórrer sense incidents de rellevància.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here