Els termes d’Alberic, La Pobla Llarga, Antella, Càrcer i Alzira castigats per la pedra

0
602
Carrer d’Antella / foto: Salvador Fos -Las Provincias

Aquesta vesprada s’ha produït una forta pedregada en la comarca de la Ribera concretament als termes d’Alberic, La Pobla Llarga, Antella, Gavarda i Càrcer. A Alzira ha caigut granís barrejat amb la pluja que ha inundat alguns carrers durant la tempesta i a més ha pedregat en la partida de La Garrofera a les rodalies del poble de Tous.

La vespra de la Festivitat de Sant Joan, será recordada, especialmente a Alberic pel mal que ha fet en una una gran part del terme, on la pedra ha afectat més 12.000 fanecades de cítric, caquis, hortalisses i fruta d’estiu, com el meló d’Alger i de tot l’any.

 Si l’ultima setmana de maig, Alberic, va ser de les mes afectades per la pedra, on van ser afectades mes de 6.000 fanecades de citiris i caquis principalment, esta vegada l’extensió ha sigut superior, segons Jose Carlos Martínez Secretari Comarcal de La Unió, calculan-se de forma provisional entre 12.000 i14.000 les fanecades afectades per la pedra.

Les partides mes afectades del terme d’Alberic, han sigut:

La Paira, Capdella, Foieta, La Penca, la Muntanya, la Marquesa, la Casa Badia, Algoleges, Missana , els Alcavons,…..

Eduardo Sala/Riberaexpress

Fotos: Xavier Pérez / Laveupv.com


Antella

Alzira

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here