Pérez: «L’Alzira ha fet una temporada espectacular i ara toca treballar per pujar en la pròxima»

0
403
Dani Ponz amb el seu cos tècnic
Tècnic i president moments abans de l’encontre

El president de la UD Alzira, Dani Ponz qualificà d’espectacular la temporada feta per la UD Alzira, tot i la última derrota davant el San Roque, felicità el cos tècnic, els jugadors i l’afició i anuncià al final del partit contra el San Roque que hui, dilluns, començarà a treballar per aconseguir l’ascens al tercer intent.

“Teníem un rival molt fort, hem donat la cara, hem eixit derrotats, però tenim que lenantar el cap, i aprendre d’estes derrotes, ser mes forts, i a continuar treballant, i a veure si en la primera i la segona ocasió, no ho hem aconseguit, i veuràs si ho aconseguim a la tercera.»

«Eixim amb el cap molt alt, molt mes fort de com havia entrat,  i açò ens ensenya per a aprendre, agafar forces, il·lusió, i espere que l’any que ve podem disfrutar de veure partits com el que hem viscut hui»

«La plantilla ha fet una temporada espectacular, són bons companys, grans persones, i futbolistes impressionants. Cal felicitar-los i eixir de l’estadi amb el cap ben alt. Si en la pretemporada i temporada hem estat units, hui estem mes units que nunca. Anem a sopar esta nit tots junts, i a partir de demà, començar a treballar per a la temporada que ve.»

«Hi ha equips amb pressupostos molt mes alts que el nostre, i no han estat jugant partits tan bonics, com ho hem estat vivint nosaltres esta vesprada. Per això cal felicitar-los, perquè han donat la cara, s’han buidat en el camp, l’afició ha sigut impressionant, i al míster que no he pogut parlar amb ell, li he enviat un abraç molt fort, perquè sé que ho viu, ho patix, i és una gran persona.Vull felicitar també als mitjans de comunicació, perquè heu estat seguint al llarg de la temporada, i informant a tota l’afició.»

 Dani Ponz: «El destí no podia ser més cruel»

L’entrenador de la UD Alzira Dani Ponz encetà la roda de premsa post partit amb paraules «d’agraïment cap als meus jugadors, i als companys del cos tècnic, que gràcies a ells i a la junta directiva, m’han ajudat, i hem remat en la mateixa direcció, per a estar ací un any mes. Jo pensava que desperquè de l’any passat, el destí no podria ser mes cruel, i la veritat és que mai cal subestimar estes ocasions. La crueltat de hui, no sabria com catalogar-ho, perquè m’ha paregut exagerat, perquè l’únic tir a porteria ha sigut el penal. La veritat és que Gabri havia baixat un poc, i estava a punt de canviar-lo, però estàvem tenint les ocasions mes clares nosaltres, perquè estàvem arribant amb mes perill. Ve la jugada del penal, expulsa a què no l’ha comés, perquè s’ha equivocat, s’ha precipitat, ha volgut rectificar, i ha dit que ha sigut per protestar, quan no és cert. Amb un jugador menys, contra un equip com el de Lepe, tan bo, i damunt amb això de Gabri, que no tènia que haver-ho jugat tot, però ha vingut, perquè haguera de jugar-ho tot. Pense que tots els meus jugadors, l’afició i els que estem ací, crec que eixe castic tan roín, no el mereixíem.»

«Com a persones se’ns ha tractat genial, els jugadors han sigut esponges, amb ganes de treballar , i l’afició sempre ha estat del nostre costat, no recorde dia, que no haja sigut així, i en els moments mes difícils de hui, han estat espentant les cames dels jugadors que estaven molt fatigats, i en eixe sentit som unes persones molt previligiadas per a poder viure esto.Eso no lleva per a dir, que el partit d’allí, teníem el partit controlat, i no ho vam tindre tindre.»

A l’afició

«El sentiment que hem mogut ací a Alzira ha sigut enorme, i ha sigut un sentiment guanyat des de la humilitat, amb xavals jóvens, que han jugat amb el cor, i això ha connectat amb la gent. La veritat, com a portaveu de tots els que estem ací, satisfets i orgullosos d’haver tingut la fortuna i el previlegio d’haver tingut eixe suport, i animar perquè açò siga el brot verd mes gran que l’any passat, perquè l’Alzira continue creixent en potència i mejorando.»

Va acabar dient, que agraia a tot l’equip técnic, la fidelitat, el respet i l’amor que han treball amb ells, i el seu ascens a nivell sentimntal que ha tingut amb ells.

Eduardo Sala / Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here