La policia local de l’Alcúdia salva una veïna d’ofegar-se en la Sèquia Real

0
384

El diumenge al matí, accidentalment, una veïna de l’Alcúdia va caure dins la Séquia Real en un tram amb molta corrent. Dos membres de la Policia Local, avisats pel 112, es traslladaren al lloc i aconseguiren rescatar-la

El matí del diumenge, cap a les 9.15, la Policia Local de l’Alcúdia va rebre una trucada del Centre de Coordinació d’Emergències. Una veïna de la població havia caigut dins la Séquia Real a un tram estret amb gran caudal d’aigua i corrent molt fort. Immediatament, dos membres del cos policial, Vicent Miralles Mur i Joaquin Salavert Fajardo, es van traslladar al lloc de l’incident.

La dona, que anava passejant el gos amb el seu marit al moment de la caiguda, es va agafar a la corda de la mascota que li va llançar el seu marit.
Quant arribaren els agents, la dona estava esgotada i a punt d’ofegar-se.
Ràpidament, un d’ells va ajudar al marit a subjectar la corda mentre que l’altre es va tirar a l’aigua per tal d’auxiliar la dona. L’objectiu, finalment aconseguit malgrat l’esgotament, va consistir a desplaçar la víctima a una rampa d’eixida situada a uns 100 metres.

Més tard es personare

Moment del rescat

n al lloc el cos de bombers i de la Guarda Civil, els quals reconegueren la valentia i bon fer en l’actuació dels policies. Donat el perill al qual s’enfrontaren, més enllà del que té obligat la seua professió, s’està tramitant una distinció policial per als herois que, malferits, esgotats i posant en perill la seua vida, aconseguiren rescatar la dona.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here